2019 yaz düğünlerine özel dekorasyon önerileri

Evlilik arefesindeki genç çiftler, yaz döneminde çoğunlukla açık alan düğünlerini tercih ederler. Doğanın ortasında, temiz havayı doyasıya tadacakları, şık masaların oluşturulduğu eğlenceli ve keyifli bir 3 saat için de çeşitli araştırmaların içerisine girerler. Ancak bunu oluşturabilmek için belirli dekoratif bilgilere ve önerilere de ihtiyaç duyarlar. Bu öneriler uygulandığı taktirde istenilen 2019 yaz düğünü konsepti de rahatlıkla oluşturulabilir. Sizler için 2019 yaz düğünlerine özel dekorasyon önerilerini bir araya getirdik. İşte 2019 yaz düğünlerine özel dekorasyon önerileri!

Evlilik zor iş. Hem maddi hem manevi birçok külfetin içerisine girer, hazırlıklar için oradan oraya koşturursunuz. Tabii bu süreçte kendinizi bile unuttuğunuz olur. İmzayı atıp mutluluğa ilk adımı attıktan sonra da aslında birçok şeyi henüz tamamlayamadığınızı fark edersiniz. Örneğin hayalinizdeki düğüne ulaşma fikri... İstediğiniz verimi almanızı sağlayacak olan bol vakte sahip değilseniz dahi size bunu kısa vadede sağlayacak dekorasyon önerilerimiz mevcut.

2019 YAZ DÜĞÜNLERİNE ÖZEL DEKORASYON ÖNERİLERİ

Bir yaz düğünü konsepti oluştururken işe en temelden başlayabilirsiniz. Yani davetiyeler... Klasikleşmiş davetiyelerden uzaklaşıp, davetiyelerinizde yazın temsilcisi olan çiçek ve doğa tasarımlarına yönelen görseller tercih edebilirsiniz. 

2019 düğün dekorasyonu

2019 düğün dekorasyonu

Bir sonraki adım için düğün sonu ikramlarınıza yönelin. Nikah şekeri sunmak istiyorsanız; makaron, küçük puf kekler ya da tartlardan ikram edebilirsiniz. Bu ikramlıklar için özel kutular hazırlayabilir ve kutulara size özel bir parça dokundurabilirsiniz. 

yaz düğünü dekorasyonu

yaz düğünü dekorasyonu

Hem kokteyl masalarınızı hem de davetlilerinizin oturacağı masaları, sezonun en çok tercih edilen çiçekleriyle süsleyin. Masalar üzerine konan tabak ve bardaklarınıza, isimlerinizin baş harflerini işleyin. Böylelikle daha şık ve estetik bir görüntü oluşacaktır.

yaz düğünü dekorasyonu

yaz düğünü dekorasyonu

Son olarak... Gelin ve damadın yürüme yolunda, minik kokulu mum dekorasyonu uygulayabilirsiniz. Bu mumların yaydığı doğal ışıklar ve kokular ortama ayrı bir loşluk katacaktır.

BİR YORUM YAPIN 0