Sezonun en gözde dekorasyonu: Avangart

Ev dekorasyonunda kendini yenileyen birçok trend mevcut. Bu sebeple uygulanacak trendi belirlemek konusunda birçok çelişki oluşuyor. Tüm bu çeşitlilik içerisinde 2020'nin en trend stili, avangart dekorasyon akımı oluyor. Peki avangart dekorasyon akımı nedir? Avangart dekorasyon örnekleri nelerdir? Sizler için avangart dekorasyon akımıyla ilgili bilinmesi gerekenleri bir araya getirdik.

Mobilya dekorasyonunun yeni trendleri arasında yer alan avangart parçalar, klasik olarak kabul edilen dekorasyon modellerine yepyeni bir soluk getiriyor. Hem klasik hem de göz alıcı olan avangart stille istediğiniz modern dokunuşu yakalamanız mümkün oluyor. Günümüzde oluşturulan avangart dekorasyon stillerinde, gösterişli mobilyalar ve renkler kullanılıyor. Aksesuar konusunda da tamamlayıcı unsurlar dikkati çekiyor. Peki avangart mobilya dekorasyonunda en çok tercih edilen dekorasyon stilleri nelerdir? Bu stilde göze ilk çarpan, renklerin koyu tonda olması ve  aksesuar konusunda tercih edilen renklerin parlak ve ışıltılı olmasıdır. Kullanılan mobilya renkleri, salonun ya da yatak odasının ana rengi oluyor. Bu sebeple rengi seçerken anlamlarına ve yansıttıkları enerjiye de ayrıca önem vermeniz gerekir. Avangart deyince aklımıza klasikçilik gelebilir ancak aslında avangart kelimesi, klasik yapının tam tersi bir anlam ifade ediyor. Yani klasik yapının sunduğu o renk uyumunun tam aksine, birbirine zıt renklerden bir kontrast uyumu bu dekorasyonda sağlanabilir. 

avangart dekorasyon salon

avangart dekorasyon salon

Avangart dekorasyonlarda ön plana çıkan kavramlar; zenginlik ve şıklıktır. Salon, mutfak, yatak odası vb. tüm odalarda kullanılabilen bu dekorasyon için kullanılan mobilyalar, çoğunlukla kaba ve ağırdır. 

avangart dekorasyon

avangart dekorasyon

avangard ev aksesuarları

avangard ev aksesuarları

Bebekler için cilt bakım önerileri! Bebeklerde görülen cilt problemleri neler?

İLİŞKİLİ HABER

Bebekler için cilt bakım önerileri! Bebeklerde görülen cilt problemleri neler?

BİR YORUM YAPIN 0