İnsan kemiklerinden yemek takımı yapıldı! Görenler hayrete düştü...

Tasarımcı Justin Crowe, 200 kişinin kemiklerini kullanıp bir yemek takımı tasarladı. Kemikleri kül sonra da kil haline getiren sanatçı, yaptığı tasarımlarla oldukça dikkat çekiyor.

Yemek takımı deyince akla hep belirli modeller gelir. Ancak artık alışılmışın dışına çıkma vakti geldi. Günümüzde klasik bir yemek takımını tasarlarken, kullanım aşamasında bilinen malzemelerin dışarısına çıkılıyor. Bunu gerçekleştiren ilk kişi de, tasarımcı Justin Crowe oluyor. Crowe, tasarladığı yemek takımı modelleriyle oldukça şaşırtıyor. Çünkü O, 200 farklı kişiye ait kemiklerden bir çalışma yürütüyor. Toplamış olduğu bu kemikleri kül haline getirip sonrasında kil yapan Crowe, kilden hazırlamış olduğu çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Peki sizler, bu tabaklardan herhangi biriyle yemek yiyebilir miydiniz? Öyleyse şimdi, kilden yapılmış bu yemek takımlarına yakından bakalım:

justin crowe

justin crowe

Yemek takımlarının en önemli avantajı, içerisinde kullanılan malzemenin belirtilmediği sürece; kaseye, tabağa ya da bardağa dokunulsa dahi fark edilememesi.

kilden yemek takımları

kilden yemek takımları

Reçel yapmanın püf noktaları nelerdir? Portakal reçeli yaparken...

İLİŞKİLİ HABER

Reçel yapmanın püf noktaları nelerdir? Portakal reçeli yaparken...

BİR YORUM YAPIN 0