2020'de ev dekorasyonunda yapılan hatalar

Dekorasyon yaparken, belirli detaylara dikkat ederek daha şık ve zarif bir dekorasyon tasarlayabilirsiniz. Ancak evin hem ferah hem de dikkat çekici bir şıklığa sahip olmasını sağlayan bu dekorasyonları uygularken, bazı hatalara düşebilirsiniz. Sizler için dikkat etmeniz gereken, ev dekorasyonun yapılan hataları, bir içerik içerisinde derledik.

Ev dekorasyonu uygularken odanın güzel ve şık görünmesine, rahat ve ilgi çekici olmasına önem verilir. Ancak bu uygulama gerçekleştirilirken fark edilmeden dekoratif hatalara düşülebilir. Bu hatalar aynı zamanda kişinin istediği dekorasyonu oluşturmasına da engel olur. Dekorasyon sırasında klasik renk kullanımından kaçınmak yapılan en büyük hatalardan biridir. Farklılık olsun diye dekorasyon açısından da zor olan renkleri kullanmak, riskli bir dekorasyonun oluşturulmasına sebep olur. Mobilyalar konusunda takım yerine stilleri farklı ama renk konusunda uyumlu parçalar kullanılabilir. Böylelikle salon içerisinde, tek düzelikten kaçınmış olursunuz. Halı seçiminde küçük yerine büyük modeller kullanmanız daha doğru bir tercih olacaktır. Mobilyaları duvara dayayıp odasının ortasını geniş tutmanız yapılan diğer hatalardan biridir. Peki bunlar dışında dikkat edilmesi gereken diğer dekorasyon detayları nelerdir? 2020'de ev dekorasyonunda yapılan hataları sizler için derledik.

2020'DE EV DEKORASYONUNDA YAPILAN HATALAR

Renk seçimi sırasında parlak ve canlı renkleri kullanmaktan kaçınmayın. Aksine aksesuarlarda dahi bu renkleri kullanın. Ancak bunu yaparken birbirleriyle yakın olan tonları kullanırsanız, karışıklığa sebep olabilirsiniz. Bu yüzden birbirinden uzak ama göz yormayacak tonları tercih edin.

Renkle birlikte önemli olan noktalardan biri de aydınlatmalardır. Aydınlatmalar için yapılan en büyük hata, ışık kaynağının tek bir noktada bulunmasıdır. Bu koyu gölgelerin oluşmasına sebep verir ve kasvet oluşturur. Bunun yerine mekanın birkaç noktasında ışık kaynağına yer verilmesi doğru olandır. 

Bir odanın olduğundan daha geniş ya da dar görünmesini sağlayan, aydınlatmayla beraber aynı zamanda eşya kullanımıdır. Bu nedenle odalarda kesinlikle büyük, kaba mobilyalar tercih etmemeniz gerekir. Ayrıca gereksiz eşyalardan da kaçınmanız gerekir. 

Bunun yerine rengi açık ve dar olan mobilyalar, en doğru tercih olacaktır. Bu mobilyalarla alana ferahlık da kazandırmış olursunuz.

Lcw Home'den ne alınır? Lcw Home'den alışveriş yapmanın püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

Lcw Home'den ne alınır? Lcw Home'den alışveriş yapmanın püf noktaları
LC Waikiki bayan tesettür giyim 2020

İLİŞKİLİ HABER

LC Waikiki bayan tesettür giyim 2020

BİR YORUM YAPIN 0