Dar odalı evler için yataklı koltuk modelleri 2020

Dar odalara sahip küçük evlerin en büyük sıkıntısı, mobilya seçimi ve yerleşimi olur. Günümüzde yataklı koltuk modelleri, bu sorunu ortadan kaldırıyor. Fonksiyonel özellikleri sayesinde hem oturmak hem de dinlenip uyumak amacıyla kullanılabilen yataklı koltuk modelleri hakkında merak edilenleri, haberimiz içerisinde derledik. İşte dar odalı evler için kurtarıcı olan yataklı koltuk modelleri.

Küçük odalar için dekorasyon yapılırken fazla eşya kullanmamaya ve fonksiyonel özellikleri fazla olan mobilyalar tercih edilir. Bu açıdan son dönemlerde yatak olma özelliği de taşıyan ve görünüm açısından estetik duran koltuk modelleri trendler arasında yer alıyor. Kalabalık misafirlerin bulunduğu dönemler için ideal olan bu koltuklar için birbirinden farklı modelleri bulunur. Bu koltukları bir takım içerisinde de bulabilirsiniz, takımdan ayrı tek bir parça olarak da kullanabilirsiniz. Bu modeller yatak ve oturmak amacıyla kullanılabildiği gibi çalışma odalarına da rahatlıkla yerleştirilebilir.

Bu koltuk ve kanepelerde satın alırken kumaşına, sahip olduğu fonksiyonelliğe, oturunca ve yatınca hissedilen yumuşaklığa, temizliğinin kolaylığına dikkat edilmesi gerekir.

Yataklı koltukların sahip oldukları genel özellikleri şu şekildedir:

Bu koltuklar dar odalara sahip küçük evler için idealdir. Bu sayede hem fazla eşya kullanıp odaları daha ada daraltmamış olursunuz hem de bir mobilyayı ayna iki farklı işlev de kullanabilmiş olursunuz. Bu mobilyalar için önemli olan bir diğer detay, yay ve süngerlerdir. 

Mekanizmaları sayesinde kolayca yatak olabilmektedirler. Bu koltuk tarzı içerisinde en bilinen model ise L koltuklar olmaktadır.

 Bu koltuklar için kumaş desenlerinde düz tasarım haricinde kadife, kapitone, deri veya nubuk kumaşlar kullanılabilir. Bu kumaşlar temizlemesi oldukça kolay olan yapılara sahiptirler. Özel süngerler ömrünü uzatır. Böylelikle daha konforlu bir uyku sağlar. Yerden yüksek olur ve farklı ayak seçeneklerine sahiptir.

Yeni Hasankeyf'e nasıl gidilir? Hasankeyf'te gezilecek yerler...

İLİŞKİLİ HABER

Yeni Hasankeyf'e nasıl gidilir? Hasankeyf'te gezilecek yerler...

BİR YORUM YAPIN 0