Cappucino (Kapuçino) rengi dekorasyon önerileri 2020

2020 dekorasyon trendleri arasında yer alan Cappucino (Kapuçino) rengi dekorasyon doğru renk uygulamalarıyla evlerde hem dinginlik hem de canlılık sağlayabilir. Peki Cappucino (Kapuçino) rengi dekorasyon için doğru tonlar hangileridir? Çoğunlukla mutfak dekorasyonları için tercih edilen ancak evlerin her bölümünde rahatlıkla uygulanabilen Cappucino (Kapuçino) rengi dekorasyon önerileri haberimizde.

Son dönemin en çok tercih edilen renk üzerine kurulu dekorasyon uygulamalarından Cappucino (Kapuçino),  ağırlıklı olarak mutfak dekorasyonlarında kullanılıyor ancak evlerin diğer bölümleri için de tercih edilebiliyor. Daha çok mutfakta kullanılmasına sebep olarak dinlendirici ve sakinlik hissi veren bir görünüme sahip olması gösterilebiliyor. Sadece mutfaklar baz alındığında kapuçino dekorasyonda kullanılan alanlar yalnızca dolap veya mermerler değildir. Bu dekorasyon stili, diğer dekorasyon stillerinden farklı olarak alanın hemen hemen her bölümünde değerlendirilebiliyor. Kahve, kahverengi ve bej ile uyumlu bir tona sahiptir. Peki kapuçino renk dekorasyon nasıl uygulanır?

KAPUÇİNO RENK EV DEKORASYONU NASIL UYGULANIR?

Sütlü kahve veya krem olarak da bilinen bu renk, mutfakla birlikte salon ve yatak odalarında da kullanılmaktadır. Bu rengin kullanıldığı dekorasyon alanlarıysa şöyledir:

- Duvar boyaları

- Zemin döşemeleri

- Mutfak dolapları

- Mutfak tezgahları

Eğer dolaplarda kullanılıyorsa uyumlu ton olarak gri, yeşil, turuncu ve bej kullanılabilir Bu renklerle birleştirildiğinde doğal bir görünüm sağlanmış olur.

Kapuçino renk dekorasyon uygularken açık tonlar için uyumlu koyu tonları, koyu tonlar için de açık olan uyumluları kullanın.  Bu tarz bir uygulamada en çok kullanılan renkler açık gri, krem ve bejdir. Sakin ve zarif bir görünüm dışında enerjik bir hava oluşturmak için de kullanılabilmektedir. Bu farklılıkları renk oyunlarıyla sağlayabilirsiniz.

 

 

 

Eğer sakin ve dinlendirici bir görünüm istiyorsanız krem, vizon, gri ve kahverengi tonlarıyla, daha canlı bir görünüm elde etmek istiyorsanız da mavi, lila ve siyahı deneyebilirsiniz.

Kapuçino renk dekorasyon mutfak ve banyoların duvar boyalarında farklı tonlarda kullanılmaya uygundur. Bunun en önemli sebebi kullanıldığı alanda oluşturduğu modern görünüm ve zarafettir.

Mutfağınızı daha açık tonlarda kullanmak istiyorsanız, krem tonuna yakın renklere yönelebilirsiniz. Kremin kendi içerisinde farklı tonları bulunur. Bu sebeple uygularken dolabı farklı duvarı ise farklı bir krem tonuyla renklendirebilirsiniz.

Koyu tonlar içerisinde kahverengi, açık tonlar içindeyse mavi her zaman uyumludur. Açık mavi, kapuçino rengini tamamlar. Bu rengi kahverengi dışında açık bej tonuyla uyumlu bir şekilde birleştirebilirsiniz.

Ayasofya Camii'sine nasıl gidilir? Ayasofya Camii hangi ilçede yer alıyor

İLİŞKİLİ HABER

Ayasofya Camii'sine nasıl gidilir? Ayasofya Camii hangi ilçede yer alıyor

BİR YORUM YAPIN 0