En sağlam buzdolabı poşetleri! Buzdolabı poşeti ne işe yarar?

Kesip buzluğa yerleştirdiğiniz etleri ilk günkü tazeliğinde kalması için sağlam, dayanıklı buzdolabı poşetlerini kullanmanız gerekir. Peki iyi bir buzdolabı poşetinin sahip olması gereken özellikler nelerdir? Kilitli ve kilitsiz olarak ikiye ayrılan buzdolabı poşetleri arasında bir fark var mıdır? Sizler için en sağlam buzdolabı poşetlerini ve buzdolabı poşetleriyle ilgili merak edilen soruların yanıtlarını derledik.

Kurban Bayramı sürecinde en çok zorlayan şeylerden biri, kesilen etleri tek tek ayırıp poşetlemektir. Buzluklara yerleştirilen ve dağıtılan etlerin, sağlam ve dayanıklı poşetlere konulması gerekir. İyi bir buzdolabı poşeti, etin hem daha hızlı donmasını hem de buzluktan çıkarıldığı zaman daha kolay çözülmesini, bununla birlikte dondurulacak olan kuru gıdaların, uzun süre saklanabilmesini sağlar. Gıdaların ilk günkü gibi taze tutan buzdolabı poşetlerinin kilitli ve kilitsiz olmak üzere 2 ayrı modeli bulunur. Ancak her iki modelin de özellikleri aynıdır. Her ikisi de etlerinizi dış etkilerden koruyarak olası bir bakteri üretimini engeller.

Peki en sağlam ve uygun fiyatlı buzdolabı poşetleri hangileridir?

 KOROPLAST FERMUARLI 12'Lİ BUZDOLABI POŞETİ

323 TL

Fermuarlı buzdolabı poşetlerinde pişirilmeyen yemeklere yer verilmelidir. Çünkü sulu yemeklerin sızma riski vardır. Bu poşetleri anneler ayrıca çocuklarının oyuncaklarını yerleştirmek için de kullanmayı tercih ederler. Boyutları büyüktür. Bu nedenle buz ve meybuz yapılabilir.

 

KOROPLAST 5'Lİ TAZE TUTAN BUZDOLABI POŞETİ

130 TL

Tek seferlik yemekler için ideal olan bu poşetlerin boyutu ortadır. Tek seferlik yemeklerinizi ve çektirdiğiniz kıymaları, bu poşetler içerisine yerleştirebilirsiniz.

 

 

 

IKEA KİLİTLİ BUZDOLABI POŞETİ 30 ADET

52 TL

Buzdolabı poşetlerinin birçok konuda kolaylığı bulunur. Tıpkı oyuncaklar gibi, koronavirüs sürecinde sıkça kullanılan eldiven ve maskeler de kilitli buzdolabı poşetlerine konulup saklanabilir. Boyutları küçük olan modeller, çantalara rahatlıkla sığabilir.

 

 

 KOROPLAST ORTA  BOY 70 ADET

20 TL

Poşet kutuları içerisinde boyutlarına göre poşetler bulunur. Orta boy bir poşet içerisinde 70 adet vardır. Bu poşetler içerisinde sandviç, tost vb. yiyecekleri yerleştirmek de uygun olacaktır.

 

 

KOROPLAST 4 AL 3 ÖDE 40 ADET

32 TL

Ayrıca tek seferde bir tane almak yerine 4'lü paketlerden almanız, etleri yerleştirme işlemine girdiğiniz anda işinizi daha da kolaylaştıracaktır.

 

 

 

AKAKÇE KİLİTLİ TORBA  2000 ADET

72 TL

 

 

 

 

 

BİR YORUM YAPIN 0