Bez dolap model ve fiyatları 2020

Günümüzde çoğunlukla yazlık ve öğrenci evlerinde kullanılan bez dolaplar, kullanım ve temizlik açısından pratiktir. Parke ve duvar renkleriyle uyumlu olarak dekore edilen bez dolaplar, uzun ömürlü bir kullanım avantajı sunar. Peki 2020 bez dolap modelleri ve fiyatları nelerdir?

Bez dolaplar, geniş iç haznesi ve taşınabilirlik açısından kolay olduğu için son dönemlerde ilgi görmektedir. Kullanım kolaylığı nedeniyle yazlık evlerde ve gündelik yaşamda sıkça tercih ediliyor. Farklı renk seçenekleriyle de her oda dekorasyonuna uyum sağlayabiliyor. Bez dolapları, mobilyalara nazaran daha ilgi çekici kılan en önemli özelliği, kolay yıkanabilir oluşudur. İçerisinde birden fazla raf bulunan bez dolaplar, geniş olması sebebiyle kıyafetleri içerisine rahatça alır. Bez dolapları yerleştirirken dolabın deseni ve parke renk uyumuna dikkat etmeniz gerekir. Eğer kullandığınız bez dolap desenli ve açık renk ise açık renkli parkeleri, koyu desenli bez dolapları ise koyu ve parlak parkeler üzerine yerleştirebilirsiniz. 

Duvar rengi de bez dolabın renk seçiminde önemlidir. Duvar renginiz açık ise bez dolap da açık renk olmalıdır. Bu dolabın hemen yanına canlı bir çiçek yerleştirebilirsiniz. Bu bez dolaplar aynı zamanda katlanabilir özelliktedir.

Peki en çok kullanılan bez dolap modelleri nelerdir? İşte bez dolap modelleri ve fiyatları:

BEZ DOLAP MODELLERİ

 N11 BEZ DOLAP MODELİ RAFSIZ

113 TL

 

 

 

 

 

 

TRENDYOL BEZ DOLAP MODELİ RAFLI

140 TL

 

 

 

 

 

 

 

N11 BEZ DOLAP MODELİ RAFLI

139 TL

 

 

 

 

 

 

VİVENSE BEZ DOLAP MODELİ RAFLI

149 TL

 

 

VİVENSE BEZ DOLAP MODELİ KAPAKLI

169 TL

 

 

 

İstanbul'u gezerken uygulayabileceğiniz şık ve rahat kombinler

İLİŞKİLİ HABER

İstanbul'u gezerken uygulayabileceğiniz şık ve rahat kombinler
En iyi muhafazakar tatil rotaları? Türkiye'nin en iyi 5 muhafazakar oteli

İLİŞKİLİ HABER

En iyi muhafazakar tatil rotaları? Türkiye'nin en iyi 5 muhafazakar oteli

BİR YORUM YAPIN 0