2020 sonbahar ev dekorasyonu önerileri

Sonbahara girmemize çok az bir süre kaldı. Bu dönemde gardroplar kadar evler de sonbahara göre dizayn edilmeli. Peki 2020 sonbahar ev dekorasyonunun trendleri neler? Salon, yatak odası, banyo ve mutfak dekorasyonlarında hangi renkler kullanılıyor? Sizler için derledik. İşte 2020 sonbahar ev dekorasyonu trendleri!

Mevsim geçiş döneminde evleri dekore ederken, trendlere ayak uydurmak da bir o kadar önemlidir. Özellikle pandemi sürecinden dolayı zamanınızın neredeyse tamamını geçirdiğiniz evlerinizde, sonbahar sezonunu en iyi ve en kolay şekilde yansıtabilmeniz mümkündür. Peki 2020 sonbahar ev dekorasyonu trendleri nelerdir? Sonbahar, soft renkleri ev dekorasyonuna yansıtır. Bu renkler, ev içerisinde sakin bir görünüm hatta farklı kullanımlar sayesinde zengin bir hava da kazandırabilir. İçeriğimizde önerdiğimiz trend ve dekorasyon önerileriyle evinizi, 2020 sonbahar ev dekorasyon trendlerine göre dizayn edebilirsiniz. 

 

SONBAHAR EV DEKORASYONU ÖNERİLERİ

- Sonbahar aylarında güneş ışığı eve eskisi kadar çok girmez. Bu eksikliği gidermek için evlerinizi olabildiğince çok havalandırmalısınız.

- Sonbahar renklerinin ve havanın kattığı karanlık yapıyı ortadan kaldırmak için renklerle oynayabilirsiniz. Aydınlık bir görünüm elde etmek için krem, sarı ve beyaz gibi açık tonları kullanabilirsiniz.

- Bitkilerin her zaman evi aydınlık tutmak gibi özellikleri vardır. Alerjiniz varsa ve çiçek kullanamıyorsanız dahi, çiçek kokusunu yayıp taşıyan mum vb. dekoratif ürünleri kullanabilirsiniz.

2020 SONBAHAR EV DEKORASYONU TRENDLERİ

SİYAH MUTFAK

2020 sonbahar dekorasyonunda siyah renk mobilyalar tercih ediliyor. Tezgahlarda mat siyah ve cilalı siyah ahşap dolap kapakları mutfak için kullanılıyor. Mutfak duvar dekorasyonu için ise beyaz seramik karolar uygulanıyor. Mutfak dekorasyonlarında ahşaptan da anlaşılacağı üzere doğallık hakim oluyor.

 

GEOMETRİK HALI

Bu senenin değişmez desen trendi olan geometrik şekiller, 2020 sonbahar dekorasyonu için halılarda da yer alıyor. Farklı renklerin birbirlerine karıştırılarak kullanıldığı halılarda alışılagelmiş görüntüler dışında zengin bir motif görüntüsü oluşturuluyor. Sezon rengi ise neo mint oluyor.

 

NEO MİNT RENK

Adı ilk kez 2020 dekorasyon sezonunda bu kadar sık duyulan yeşil tonu neo mint, uygulandığı odada gökyüzü mavisi, mor, pembe ve mürdüm eriği gibi renklerle uyum sağlayabiliyor.

2020 sonbahar trend mutfak ürünleri

İLİŞKİLİ HABER

2020 sonbahar trend mutfak ürünleri
En iyi 8 KG. çamaşır makinesi modelleri

İLİŞKİLİ HABER

En iyi 8 KG. çamaşır makinesi modelleri

BİR YORUM YAPIN 0