Pastel pembe ile dekorasyon önerileri

Pastel pembe sonbaharın trend renkleri arasındadır. Pastel pembe, ev dekorasyonu için de trendler arasındadır. Peki pastel pembe ile uyumlu olan renklerle nasıl bir dekorasyon yapılabilir? Pastel pembe ile uyumlu renkler hangileridir? Pastel pembe ile uygun ev dekorasyonu trendleri nelerdir? Sonbahar rengi pastel pembe ile ev dekorasyonu fikirleri sadece yasemin.com'da!

Son dönemde sonbahar deyince akla gelen ilk renklerden biri pastel pembesi oluyor. Pastel pembesi, ev dekorasyonu için ideal renklerden biri. Yatak odaları için ideal olan pastel pembe, uyumlu renklerle birleştiğinde şahane bir birleşim sağlıyor. Bu birleşimi sağlayabilmeniz için pastel pembe ile uyumlu olan renkleri iyi bilmeniz gerekir. Kırmızı, siyah, boz kahverengi, metalik, gri, sarı ve yeşil, pastel pembe ile uyumlu olan renklerdir. 

PASTEL PEMBE EV DEKORASYONU ÖNERİLERİ

Dekorasyonunuzun ana mobilyalarında kullanacağınız bir renk ise, toprak tonlarını aksesuar vb. detaylar olarak kullanabilirsiniz. Toprak tonları ev dekorasyonunda dengenin oluşmasını sağlar. Daha enerjik bir ortam oluşturulması için canlı tonlar tercih edilebilir.

 Pastel pembe ve diğer tonlarında ev dekorasyonu uygularken, alçı duvar tekniğini deneyebilirsiniz. Bu sayede rengin çarpıcılığını biraz daha ortaya koyabilirsiniz. Pembe dekorasyonunda duvar rengi olarak muhakkak pastel pembe tonunu tercih edin. Pastel pembe ile bohem bir dekorasyonu oluşturulabilir. Dekorasyonda kullanılan renkler insan ruhu ve sağlığına etki eder. Pastel pembe kişiye güven, neşe ve rahatlık hissi vererek vücudu dinlendirir.

PASTEL PEMBE İLE UYUMLU RENKLER

Son dönemin vazgeçilmez renklerinden olan pastel pembe; yatak odası, duvar ve aksesuarlarda sıkça tercih edilmektedir. Bu renkler zarafet kazandırır.

Pastel pembe için uyumlu olan renkler kımızı, siyah, kahverengi, metalik, gri, sarı, yeşil ve bozdur. Pembe ve kırmızı renkler birleştiğinde dekorasyonda sıcak bir etki oluşturur. Bu renk uyumu son dönemde banyo dekorasyonunda tercih edilebiliyor. Yatak odası dekorasyonunda ise pembe kahverengi ve pembe boz renk uyumu tercih ediliyor. Kahverengi ve pembe birleşimiyle ev dekorasyonunda cesur bir görünüm oluşturulur. Boz ve pembe birleşimi ise sezon trendlerindendir.

Bir araya geldiğinde neşeli ve enerjik bir görünüm oluşturur. Eğer evinizde sade bir dekorasyon uygulamak istiyorsanız, gri ve pembe uyumundan yararlanabilirsiniz. Bu renkler sade dekorasyona canlılık katar.

BİR YORUM YAPIN 0