2020 - 2021 trend kış sezonu koltuk renkleri

Kış sezonu için koltuklarda en sık tercih edilen renkler belli oldu. Gri, krem gibi her tonun bulunduğu listedeki renklerle hangi renkler uyumludur sorusunun yanıtına, haberimiz içerisinde yer verdik. İşte kış dekorasyonunda koltuk renkleri ve dekorasyon önerileri.

2020-2021 kış dekorasyonunun en çok tercih edilecek koltuk renkleri belli oldu. Bu sezon salonlarda en çok görülecek olan renkler lacivert, krem, gri, antrasit ve vizon olacak. Kendiliğinden iddiaya sahip olan bu renkleri tek başlarına da kullanabilirsiniz, başka renklerle de birleştirebilirsiniz. Her ne kadar kış ayları için gri vb. tonlar koyu kabul edilse de, doğru bir yaklaşımla ferah bir dekorasyon görünümü bu tarz renklerle de kolaylıkla sağlanabilir. Sizler için trend renkleri ele alarak, koltuklar için bir renk dekorasyon önerileri listesi hazırladık.

2020-2021 KOLTUK TREND RENKLERİ

GRİ RENK KOLTUK DEKORASYONU 

Gri, çoğunlukla sarı ve mavi ile birleştirilir fakat her renkle kolaylıkla uyum sağlayabilmektedir. Bu yönden avantajlı olması, dekorasyon ve dizayn konusunda acemi olanların ilk tercihi olmasını sağlamaktadır. Gri rengi sadece koltukta değil halı, fon perde hatta dekoratif objelerde bile tercih edebilirsiniz.

ANTRASİT RENK KOLTUK DEKORASYONU

Belki bu rengi ilk kez duymuş olabilirsiniz ancak Antrasit de, tıpkı gri gibi en çok kullanılan renkler arasındadır. Özellikle köşe koltuk takımları için tek başına kullanıldığında büyük bir şıklık oluşturan bu renk, hardal sarı ve krem gibi renklerle uyumlu bir görünüm kazanmaktadır. 

VİZON RENGİ KOLTUK DEKORASYONU

Çoğunlukla koyu tonlarla beraber dekore edilen vizon rengi, salon dekorasyonunda berjerlerde sıklıkla tercih edilmektedir. Koyu renkler dışında lila ve pudra pembe ile de dekore edilebilmektedir.

LACİVERT KOLTUK DEKORASYONU

Mavi ve tonlarını çok sevenlerin tercihi olan lacivert, tek başına kullanımı mümkün olmayan tek renktir. Çünkü ortamda bir daralma etkisi oluşturmaktadır. Bu yüzden ikinci bir rengi yanında muhakkak istemektedir. Gri ve sarı dışında bej ve krem ile de dekore edilebilmektedir. 

KREM RENK KOLTUK DEKORASYONU

Birçok renkle rahatlıkla dekore edilebilen ve ortama minimallik katan bu renk, tek başına da dekore edilebilir fakat bu pek tercih edilmemektedir. Berjerlere yakışmaktadır.

Renkli ve kokulu silgiler zararlı mı? Kırtasiye alışverişinde dikkat!

İLİŞKİLİ HABER

Renkli ve kokulu silgiler zararlı mı? Kırtasiye alışverişinde dikkat!

BİR YORUM YAPIN 0