Gelinim Mutfakta tabakları hangi marka? Karaca Bride yemek takımları

Kanal D'de hafta içi her gün ekrana gelen ve büyük bir ilgiyle takip edilen Gelinim Mutfakta yarışmasında, yapılan yemekler ve yarışmacıların aldıkları puanlar kadar kullanılan mutfak takımları da merak ediliyor. Peki Gelinim Mutfakta tabakları hangi marka? Karaca Bride yemek takımları modelleri nasıl? İşte yanıtı.

Gelinim Mutfakta, 2018 yılından bu yana Kanal D'de yayınlanan bir yemek yarışma programı. Hem yarışmacıları arasındaki kıyasıya rekabet hem de yapılan farklı tarifler, kadın seyircilerin büyük ilgisini çekiyor. 5 gelinin en lezzetli yapıp gün sonunda çeyrek altın, haftanın sonunda da 5 altın bilezik almak için yarıştıkları Gelinim Mutfakta'da, yemeklerin sunumları için tercih edilen yemek takımları da çok beğeniyor. Peki Gelinim Mutfak programında hangi yemek takımları kullanılıyor? Bu sorunun yanıtı Google üzerinden aratılıyor. Gelinim Mutfakta programında çoğunlukla Karaca Bride, Bridal ve Fine Bone Bride serisi takımları kullanılıyor. 

Sizler için Gelinim Mutfakta'da tercih edilen yemek takımı modelleri ve fiyatlarını listeledik. 

GELİNİM MUTFAKTA TABAKLARI

KARACA FİNE PEARL CHANAK GOLD: 4.700 TL

KARACA FİNE BONE BRİDE: 3.500 TL

KARACA FİNE BONE GOLD: 2.600 TL

KARACA FİNE PEARL GRACE: 2.300 TL

KARACA FİNE BONE: 2.600 TL

 

BİR YORUM YAPIN 1

temel 3 yıl önce

iyi de deve mi satiyorlar marka diye bir takim aldim ben olsam almaz idim de manyak kari karka millet aliyor diye nerde ise bir haftalik para verdik o kazigi daha untmuyorum micro koyma makine koyma renk bozulur kisaca iyi kaizk yedim son bes yildir ikea mali aliyorum nerde ise beles kirilma bozulma renke atma hic sorun yok o verdigim paraya ømur boyu ikea dan alirim