Çay makinesi modelleri ve fiyatları 2020

Günün her saati içtiğiniz çayların yapımında artık klasik çaydanlıklardan ziyade çay makineleri kullanılıyor. Ancak çay makinesi satın alırken, model ve özelliklerine hakim olmanız gerekir. Peki sezonun çay makinesi modelleri nelerdir ve piyasadaki çay makineleri kaça satılmaktadır? İşte yanıtı.

Çay, özellikle ülkemizde her öğünün ardından keyif molası görülen dakikalarda içilen bir içecektir. Öyle ki harareti aldığı da düşünülmektedir. Günümüzde çay yapımında klasik çaydanlıklar yerine, çay makineleri kullanılmaktadır. Bunda temel sebep, yapımı hızlandırmaktır. Fakat çaydanlık alırken sadece bu durum baz alınmamalıdır. Yapılacak olan çayın, lezzetli olması da önemlidir. Son dönem çaydanlık modellerinde kişi kapasitesi de fonksiyon özellikleri de oldukça yüksek oluyor. Sizler için en çok tercih edilen çay makinesi modellerini ve piyasada satışı yapılan çay makineleri ve fiyatlarını derledik. Çay makinelerinde öne çıkan 3 ayrı model bulunuyor. Bunlar: Cam demlikliler, akıllı çay makineleri ve ev tipi semaverlerdir. Bu modellerin özellikleri ve satış fiyatları ise şu şekildedir:

ÇAY MAKİNESİ MODELLERİ

# 1 CAM DEMLİKLİ ÇAY MAKİNELERİ

Demlik kısmı cam olan bu çaydanlıklar da nadir olarak su ısıtılan kısım da cam olabilmektedir. Bu makinelerin en büyük avantajı, demlenen çayın lezzet kalitesini yükseltmektedir. Bulaşık makinelerinde yıkanabilmektedir. Fonksiyonel özellikleri arasında dokunmatiklik ve demleme ile saat özellikleri de bulunmaktadır. 

TRENDYOL: 205 TL / 105 TL

# 2 AKILLI ÇAY MAKİNESİ MODELLERİ

Çay makineleri, tüm modeller içerisinde en çok tercih edilenlerdendir. Çünkü çayı daima sıcak tutar. Bu makinelerde sesli komut özelliği bulunmaktadır. Çayı taze, suyu ise sıcak tutabilme özelliği en fazla 3 saat ile sınırlıdır. Yanına ekstra kahve ve bitki çayı yapma vb. alternatifleri de bulunabilmektedir. 

BEKO: 579 TL - 709 TL

# 3 EV TİPİ SEMAVERLER

Paslanmaz çelikten yapılan bu modeller tek bir anda en az 20 çay bardağını doldurabilmektedir. Suyu uzun süre sıcak tutabilmesi de ayrı bir avantajdır. Suyu bittiğinde de kendisini kapatma özelliği bulunmaktadır.

HEPSİ BURADA - ARÇELİK: 1.229 TL / ARZUM: 1.100 TL

BİR YORUM YAPIN 0