Şok'ta satılan Asude köşe koltuk takımı özellikleri nelerdir? Asude köşe koltuk alınır mı?

Şok Market'te 8-12 Ocak tarihleri aralığında Asude köşe koltuk takımı satılacak. Aktüel ürünler kategorisinde daha önce de satışı yapılan Asude köşe koltuk takımı, kullanıcılar tarafından sıklıkla aratılıyor. Vivense markasına ait olan köşe koltuk takımı serisi hakkında bilinmesi gerekenler, haberimiz içerisinde mevcut.

Şok Marketler Zinciri, her hafta yayımladığı aktüel ürünler kataloğu ile kullanıcılarına indirim fiyatıyla satılan birçok yeni ürün sunuyor. Şok aktüel ürünler arasında elektronik eşyalar dışında mobilyalar da yer alıyor. Bu hafta katalogda bulunan, daha önce de satışı yapılmış olan Asude köşe koltuk takımı dikkat çekiyor ve kullanıcılar, Google üzerinden detaylı araştırma yapıyorlar. 'Asude köşe koltuk takımı özellikleri nelerdir?', 'Asude köşe koltuk takımı nasıl, alınmalı mı?' soruları en çok aratılanlar arasında yer alıyor. Peki Asude köşe koltuk takımı hakkında bilinmesi gerekenler nelerdir? 

 ASUDE KÖŞE KOLTUK TAKIMI ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

ASUDE KÖŞE KOLTUK ALINIR MI?

Şok Marketler Zinciri'nde 799 TL'ye satılan koltuk, Vivense'de 879 TL'den satışa sunulmaktadır. Birbirlerinden bağımsız 2 kanepe şeklinde kullanılmaktadır. Yastık kılıfları yıkanma özelliğini bulundurmaktadır.

- Koltuğun sağ ve sol yönleri, bakış açısına bağlı olarak belirlenmektedir.

- Sehpa koltuğa bağlı değildir, aksesuardır.

- Koltuk kumaşları dokumadır.

- Yastık kılıfları rahatlıkla sökülüp takılabilmektedir.

- Demonte kolay kurulum özelliğine sahiptir.

- 2 yıl garantilidir ve ücretsiz kurulum özelliğine sahiptir.

İbo Show'un konuğu Mazhar - Fuat - Özkan kimdir? Mazhar - Fuat - Özkan albümleri, şarkıları

İLİŞKİLİ HABER

İbo Show'un konuğu Mazhar - Fuat - Özkan kimdir? Mazhar - Fuat - Özkan albümleri, şarkıları

BİR YORUM YAPIN 4

Adem ünal 2 yıl önce

Hakkımı helal etmiyorum sakın almayin kırık dökük malzeme

Neşe 2 yıl önce

Bugun elime ulasti sokdan aldim bunu aybuke kose takimi, montalama yerleri gep yalnis, urunde eksikler hep var ayak yastik hep eksik, sok ilgilenmiyor bile,850 tl para verdik sakin almayin derim paraniza yazik

Esra 3 yıl önce

Ancak bu kadar kötü olabilirdi

Emrah 3 yıl önce

Hiç resimdeki gibi değil inanmayın. Daha kalitesiz olamaz. Bide iade kabul etmiyorlar. Ben aldım pişman oldum sizi uyarmak istedim. Burada yastıklar kalem gibi gerçeği öyle değil. Üstelik yok denilecek kadar az süngeri var. Bide kapıya teslimat yapmadılar ben kırsal kesimdeyim bana en yakın kargo yerine bırakmışlar 40 dk mesafede.

Toplam 3 beğeni