Televizyon odaklı dekorasyon önerileri 2021

Televizyonlar artık evlerin en temel ihtiyaçları arasında yer almaktadır. Oda ve salon dekorasyonları, televizyonlar olmadan neredeyse hiç yapılamıyor. Peki televizyon odaklı bir dekorasyon nasıl yapılır? Sizler için bu sorunun yanıtına, haberimizde yer verdik.

Evlerde dekorasyonlar artık televizyona odaklı yapılıyor. Aileler, televizyonu daha rahat izleyebilecekleri bir salon ve oturma odası dekorasyonu yapmayı planlıyorlar. Hemen hemen her evin vazgeçilmez bir elektronik parçası olan televizyonlar, günlük rutinler için önemli bir aktivite olarak da yer alıyor. Öyle ki artık televizyonlardan internete dahi girilebiliyor. Evdeki küçük çocukların da oyun konsolu için rahat ulaşabilecekleri bir konumda olmasını istedikleri televizyonlar için, odak noktasına alabileceğiniz dekorasyon önerileri şu şekildedir: 

- Teknolojik aletlerin en büyük dezavantajları, yaydıkları parlak ışık ve radyasyondur.

- Bu nedenle koltuklarınızı biraz uzak tutmanız ve televizyonu merkezdeki duvara yerleştirmeniz doğru olacaktır.

- Bu noktada aydınlatmalar da önemlidir.

- Televizyondan gelecek olan ışıkla oda ışığının birleşmesini, tavan aydınlatmasını uzakta tutarak sağlayabilirsiniz.

- Böylelikle ayna vb. aksesuarlarda oluşabilecek ışık yansımalarını da önlemiş olursunuz.

TELEVİZYON ODAKLI DEKORASYON ÖNERİLERİ

Günümüzde odalarda oyun oynarken ve/veya dizi, film izlerken farklı konseptleri oda içerisinde uygulamak istiyorlar. Bunu ışık gücüyle sağlayabilmeniz mümkündür. Bunun için odaların bütününde loş ışıkları veya duvar aydınlatmalarını deneyebilirsiniz.

Artık televizyonlar için perde ekranlar da mevcuttur. Bu sebeple uygulanacak olan dekorasyon, oldukça uyumlu olacaktır. 

Son olarak TV odaklı dekorasyonlar için ünitelerden de yararlanmanız faydalı olacaktır. Eğer duvara monteli üniteler kullanıyorsanız, göz yormaması için oyun konsolları, kablolar, dvd ve vcd playerleri üniteler içerisinde saklamayı deneyin.

BİR YORUM YAPIN 0