Bahara uygun ofis masası dekorasyon ürünleri 2021

İlkbaharın gelişiyle birlikte ofis masalarında da dekorasyon yeniliğine gidilmeye başlandı. Vaktinizin tamamını geçirdiğiniz ofis masalarınızı, bahara uygun olarak dekore edeceğiniz birbirinden şık ve kullanışlı ofis masası dekorasyon / aksesuar ürünlerini sizler için derledik.

Çalışan kişiler, masalarında kendi zevklerine uygun dekoratif ürünlere yer verirler. Bu ürünler çoğunlukla ya fayda sağlayan eşyalar olur ya da tamamen süs amacıyla kullanılır. Ofis masalarının yenilenme süreci ise mevsim değişikliklerine denk gelir. Kullanılan ürünler de yeni adım atılan mevsimi yansıtan renk ve tasarımlara sahip olur. İlkbahar döneminde masanızı yenilerken çoğunlukla renkli ve deseni bol ürünler kullanılır. Rahat hissetmenin önemli olduğu ofis masaları için destekleyici ürünler de ilkbahar dönemi için trendler arasında yer alıyor.

  • Ofis masalarının dekore edilirken çalışma açısından zorlamaması gerekir.
     
  • Bahar ayları için çiçek vb. kaktüs ürünler kullanılabilir.
     
  • Eğer karanlık tarafa kalan bir masaya sahipseniz küçük masa aydınlatmalarından yararlanabilirsiniz.

 

Duvar çıtası dekorasyonu nedir, nasıl yapılır? Duvar çıtası modelleri 2021İLİŞKİLİ HABERDuvar çıtası dekorasyonu nedir, nasıl yapılır? Duvar çıtası modelleri 2021

OFİS DEKORASYON ÜRÜNLERİ 2021

IKEA -  DAGOTTO AYAK DESTEĞİ: 159 TL

Bütün gün çalıştığınız masalarınız ayaklarınızın ağrımaması için ayak desteklerinden yararlanmalısınız. Her renkte üretilen bu destekler sayesinde, bahar yorgunluğunu ayaklarınızda hissetme oranını azaltmış olursunuz.

IKEA - BRADA LAPTOP DESTEĞİ: 43 TL

Eğer masanızda ekstra bir bilgisayara yer vermek zorundaysanız laptop desteklerinden faydalanabilirsiniz. Her boyutta ve renkte üretilen bu destekler sayesinde boyun ve bilek kullanımı açısından kendinizi zorlamamış olursunuz.

TRENDYOL - DERİ KALEM KUTUSU: 23 TL

Masanızın üzerinde kalabalık oluşmasın, her şey düzenli ve toplu olsun istiyorsanız bu tarz kalem kutuları tam size göre. Bahar aylarında masanızda oluşturmak istediğiniz düzeni oluşturmanızda etkili olacaktır.

IKEA - SKADIS ÇOK AMAÇLI PANO: 209 TL

Bahar ayına girişle birlikte başlayan düzen süreci masalarınızda da sadeliği getirir. Eğer duvara yakın bir masaya sahipseniz burada çok amaçlı panolardan yararlanıp notlarınızı buraya yerleştirebilirsiniz. Renkli panolar oldukça ideal duracaktır. 

IKEA - TJENA DOSYALIK: 25 TL

Son olarak dosyalık ve defter kullanımında soğuk ve klasik ajandaları bırakıp renkli ve desenli modelleri değerlendirerek masanızı canlı bir görünüm kazandırabilirsiniz.

TRENDYOL - AKILLICA 4'LÜ TELEFON SETİ: 60 TL

Duvar çıtası dekorasyonu nedir, nasıl yapılır? Duvar çıtası modelleri 2021

İLİŞKİLİ HABER

Duvar çıtası dekorasyonu nedir, nasıl yapılır? Duvar çıtası modelleri 2021

BİR YORUM YAPIN 0