Yapışkanlı folyo ile banyo fayans kaplama yöntemleri

Banyo fayansları için yapışkanlı folyo kullanmak, son dönemin en trend yöntemlerinden biri. Kullanımı kolay ancak uygulamasında dikkatli olunması gereken yapışkanlı folyo ile banyo fayans kaplama yöntemlerini haberimizde derledik.

Son dönemlerde banyo fayansları için yapışkanlı folyo ile kaplama yöntemi tercih ediliyor. Banyolarda daha özel ve kişisel bir dekorasyonun oluşmasını sağlayan bu yöntemin yapımı kolaydır ancak yine de özellikle dikkat edilmesi gereken dekorasyon detayları bulunur. Banyo zeminlerin en büyük eksisi, ıslak zemin ve tezgah yüzeylerine sahip olmasıdır. Bu nedenle suya ve neme dayanıklı ürünlerin kullanılması gerekir. Seçeceğiniz üründe bu özelliğe mutlaka dikkat etmelisiniz. Dekorasyon konusunda uygulamanız gereken detaylar ise şu şekildedir:

Mutfak tezgah arası fayans modelleri ve dekorasyon önerileriİLİŞKİLİ HABERMutfak tezgah arası fayans modelleri ve dekorasyon önerileri

- Banyolar için vitrifiye eşyalar, alanı geniş göstermek konusunda fayda sağlar. En ideali yuvarlak modelleridir.

- Koku ve nem, banyoların en büyük sorunudur. Bu sorunu gidermek için alüminyum kaplama asma tavanları kullanabilirsiniz.

- Genişlik etkisini oluşturmak için açık renkleri, hem dekoratif ürünlerde hem de fayanslarda tercih edebilirsiniz.

YAPIŞKANLI FOLYO İLE BANYO FAYANS KAPLAMA YÖNTEMLERİ

Banyonuza görsel bakımdan zenginlik katan yapışkanlı folyoları dekore ederken kullanacağınız folyonun ölçüsünü önceden belirlemeniz lazım.

Açık renk her zaman en çok önerilendir ancak geniş banyolar için koyu tonlar da değerlendirilebilir.

Folyonun kullanılacağı fayansın kuru olmasını sağlamalısınız. Kaplama gerçekleşirken de hava kabarcığı oluşmasını önlemelisiniz.

Satın alacağınız folyonun neme ve suya karşı dayanıklı olması, bir diğer önemli noktadır.

Türkiye'de görmeniz gereken restorasyonu tamamlanmış tarihi yapılar

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye'de görmeniz gereken restorasyonu tamamlanmış tarihi yapılar

BİR YORUM YAPIN 0