Yeni modern dünyanın altını: Bronz ev dekorasyonu nasıl yapılır?

Son yıllarda tasarım endüstrisinin odak noktası haline gelen bronz, altın ve kahverenginin muhteşem uyumunu gözler önüne seriyor. Özellikle aksesuarlarda zengin bir görünümü altın tepside sunan bronz detaylar, ev dekorasyonunda göz kamaştıran bir etkiyi beraberinde getiriyor. Peki bronz ev dekorasyonu nasıl yapılır? Bronz ev aksesuarları nelerdir? Bronz renk dekorasyonda nasıl kullanılır? İşte yanıtlar...

Yaşam alanlarında ışıltılı ve göz alıcı bir görünüm oluşturmak dekorasyonda en dikkat edilmesi gereken faktör. Özellikle dekorasyonda tamamlayıcı etki şekillendirmek için vazgeçilmez ögelerden biri olan aksesuarlarda detayları es geçmemek bu konuda oldukça önemli. Son yılların yükselen trendlerinden altın, gümüş ve rose metal kullanımı evlerde şık bir bakış açısı yakalamak için harika bir fırsat oluşturuyor. Yeni modern dünyanın altını olarak nitelendirilen bronz ise hem asil duruşu hem de zarafetiyle evlerinizde bambaşka bir atmosferi kucaklamanıza olanak sunar. Gelin, ev dekorasyonunda bronz dokunuşların etkisini birlikte keşfedelim.

Ev dekorasyonunda rose metal rengi kullanımı nasıl olmalı?İLİŞKİLİ HABEREv dekorasyonunda rose metal rengi kullanımı nasıl olmalı?

BRONZ EV DEKORASYONU NASIL YAPILIR?

Ev dekorasyonunda bronza yer vermek bir eşyanın anında havasını değiştirerek daha göz alıcı bir hale gelmesini sağlar. Göz yormayan ve gösterişli olmayan bronz; tam anlamıyla asaletin simgesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Bulunduğu ortamda görkemli ve estetik bir bakış açısı oluşturan bronz detaylara evinizde yer vererek çevrenizdeki herkesi etkileyebilirsiniz. 

Bronz ev dekorasyonu

Bronz ev dekorasyonu

Bronz renkli metal sandalyeler, hem salon dekorasyonunda hem de yatak odasında önemli ölçüde karşımıza çıkmaktadır. Evinizin stiline göre dilerseniz yemek odasında dahi bronz sandalyeler kullanabilirsiniz.

Ev dekorasyonunda bronz renk kullanımı

Ev dekorasyonunda bronz renk kullanımı

Salonların olmazsa olmazı sehpa ve orta sehpalar, hem kullanışlı yapısı hem de şıklığıyla odak noktası haline gelmektedir. Sehpaların ayaklarında dilerseniz direkt yüzeyinde bronz detaylar kullanarak farklılık yakalayabilirsiniz.

Bronz mobilyalar

Bronz mobilyalar

Evin en işlevsel ve en çok kullanılan alanlarından biri olan mutfaklarda, kullanışlı olması kadar huzurlu bir görünüme de sahip olmasına dikkat edilmelidir. Uzun saatler geçirdiğimiz ve sevdiklerimiz için özel yemekler hazırladığımız mutfaklarda her bir parçanın özenle ve doğru seçilmesi konusunda hassas davranılmalıdır. Mutfaklara en çok yakışan renklerden biri olarak da bronz en doğru seçenektir.

Mutfak dekorasyonunda bronz renk kullanımı

Mutfak dekorasyonunda bronz renk kullanımı

Yemek masalarında alışılmışın dışında bir sofra dekorasyonu oluşturmak isterseniz; bronz renkli otantik ögelere mutlaka şans vermelisiniz. Bakır ve altın arasında dengeli bir uyum yakalayan bronz renginde detaylar kullanabilirsiniz.

Bronz renk ev eşyaları

Bronz renk ev eşyaları

BRONZ RENK EV DEKORASYONUNDA NASIL KULLANILIR?

Bir evin boyutuna ve atmosferine doğrudan etki eden aydınlatmaların seçiminde de özenli ve hassas davranmak oldukça önemlidir. Bronz detayların yer aldığı avizelerle evinizde baştan aşağı yenilikçi ve estetik bir görünüm şekillendirebilirsiniz.

Bronz renk avize modelleri

Bronz renk avize modelleri

Şekil ve boyutları ne olursa olsun aydınlatmada bronz kullanmaktan çekinmeyin. 

Bronz renk dekorasyon

Bronz renk dekorasyon

BRONZ AKSESUAR NASIL SEÇİLİR?

Kişisel zevklerimizin şekillendirdiği ev dekorasyonu, iç dünyamızın birer yansıması olarak görülmektedir. Şık ve zarif bir dekorasyon oluşturmanın en basit ve en doğru yolu ise bronza yer vermekten geçiyor. Bronz renkli mumluklar ve oda kokuları evlerinizde göz kamaştıracaktır.

Bronz renk dekoratif eşyalar

Bronz renk dekoratif eşyalar

Ahşap renkli mobilyalarla tamamlayıcı bir etki şekillendiren bronz renkli tepsiler, doğal tonlardaki masalarınızın üzerine şıklığın simgesi olacaktır.

Ev dekorasyonunda metalik renk kullanımı

Ev dekorasyonunda metalik renk kullanımı

Özellikle banyolarda modern bir dekorasyon oluşturmak isterseniz; duşa kabinlerde veya aynalarda bronz renk kullanabilirsiniz.

Banyolarda bronz renk kullanımı

Banyolarda bronz renk kullanımı

Ufak detaylarla büyük dokunuşlar yapabileceğiniz ev dekorasyonunda tamamen özgür olduğunuzu unutmayın!

Bronz mumluk

Bronz mumluk

UNUTMAYIN GÜZEL BİR EV HUZURLU ADIMLARIN BAŞLANGICIDIR!

Türk kahvesi ile buzlu kahve nasıl yapılır? Türk kahvesinden soğuk kahve yapımı

İLİŞKİLİ HABER

Türk kahvesi ile buzlu kahve nasıl yapılır? Türk kahvesinden soğuk kahve yapımı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0