2023 En iyi yoğurt yapma makinesi modelleri

Günümüzde pek çok kişi, marketlerdeki hazır yoğurtların içeriğini ve kalitesini sorgulayarak ev yapımı yoğurtlarla sofralarına tat katıyor. Hazır gıdalarla beslenmek yerine siz de evde kendi yoğurdunuzu yapmak isterseniz piyasa yer alan birbirinden kullanışlı yoğurt yapma makinelerine şans tanıyabilirsiniz. Peki, 2023 en iyi yoğurt yapma makineleri hangileridir? En iyi yoğurt makinesi markası nedir? İşte detaylar...

Son yıllarda üretimi artan paketli ürünler, her yaş grubuna hitap edecek birçok seçenekle market raflarında kendisine yer buluyor. Ancak sağlıklı yaşamın önündeki en büyük engellerden biri olan işlenmiş ve hazır gıdalar, yaşam kalitemizi de etkiliyor. Özellikle sağlık için sayılamayacak kadar çok faydası bulunan yoğurdun kalitelisine ulaşmakta kimi zaman zorlanabiliyoruz. Eğer siz de "Evde yoğurdu kendim pratik ve hızlı bir şekilde yapmak istiyorum" diyenlerdenseniz size harika bir önerimiz var! Hem zamandan tasarruf etmeye yardımcı olacak hem de sizi kusursuz bir sonuca ulaştıracak yoğurt yapma makinelerine göz atmaya ne dersiniz? Gelin, 2023'ün en kullanışlı, her bütçeye ve zevke uygun yoğurt yapma makinelerine birlikte göz atalım.

Evde erişte yapmak isteyenler için en iyi erişte makinesi modelleri ve fiyatları!İLİŞKİLİ HABEREvde erişte yapmak isteyenler için en iyi erişte makinesi modelleri ve fiyatları!

2023 EN İYİ YOĞURT YAPMA MAKİNELERİ

TEFAL YG650126 YOĞURTCUM YOĞURT YAPMA MAKİNESİ

TEFAL YG650126 YOĞURTCUM YOĞURT YAPMA MAKİNESİ

TEFAL YG650126 YOĞURTCUM YOĞURT YAPMA MAKİNESİ
9.238,00 TL
GÜÇ: 40 WATT
KAPASİTE: 2 LT
ZAMANLAYICI: VAR
DİJİTAL EKRAN: VAR

  • Süzme yoğurt yapma imkanı da tanıyan Tefal Yoğurtcum, dijital ekranı sayesinde kolay bir kullanım olanağı sunmaktadır. Ancak ürünün fiyatı diğer ürünlere oranla daha yüksek olması dezavantaj olarak görülebilir.

BEKO BKK 1170 YOĞURT YAPMA MAKİNESİ

BEKO BKK 1170 YOĞURT YAPMA MAKİNESİ

BEKO BKK 1170 YOĞURT YAPMA MAKİNESİ
3.990,00 TL
GÜÇ: 20 WATT
KAVONOZ SAYISI: 8
DİJİTAL KONTROL EKRANI: VAR
ZAMANLAMA: VAR
YOĞURT KABI MALZEMESİ: SERAMİK

  • Dijital ekran ve zamanlama gibi özellikleri bulunan Beko yoğurt yapma makinesi, birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Fiyatı ortalama bir düzeyde olan makine 3-4 kişilik aileler için idealdir. Ancak aileniz daha kalabalıksa sizin için yetersiz kalabilir.

KİWİ KYM 7205 YOĞURT YAPMA MAKİNESİ
699,00 TL
GÜÇ: 20 WATT
KAPASİTE: 1LT
KAVANOZ SAYISI: 1
GÖSTERGE LAMBALI AÇMA/KAPAMA DÜĞMESİ
BULAŞIK MAKİNESİNDE YIKANABİLİR

  • Kiwi marka yoğurt yapma makinesi, her bütçeye uygun bir fiyata sahiptir. Ancak 1 kavanoz yoğurt yapma kapasitesi bulunan yoğurt yapma makinesi 2 veya daha fazla kişilik aileler için uygun değildir.

ARZUM AR195 YOĞURT MAKİNESİ
4.323,00 TL
GÜÇ: 8 WATT
KAPASİTE: 1.5 LT
KAVANOZ SAYISI: 6
SADE VE MEYVELİ YOĞURT YAPABİLME
SESLİ UYARI İLE OTOMATİK KAPANMA
GÖSTERGE IŞIĞI

  • Meyveli yoğurt yapabilme özelliği sayesinde pek çok kişinin dikkatini çeken Arzum Yoğurt Yapma Makinesi, sesli uyarı vermesiyle de ön plana çıkmaktadır. Ancak düşük güçte çalışması makinenin dezavantajı olarak karşımıza çıkmaktadır.

ARÇELİK K 1670 YOĞURT YAPMA MAKİNESİ
2.149,00 TL
GÜÇ: 20 WATT

KAPASİTE: 1,5 LT
KAVANOZ SAYISI: 8
ZAMAN AYARI: VAR

  • Kaliteli yoğurt yapma makinelerinden biri olan Arçelik Yoğurt Yapma Makinesi, diğer seçeneklere oranla ortalama bir fiyata sahip. 8 kavanoz yoğurt yapabilme kapasitesi sayesinde 3-4 kişilik aileler için ideal bir ürün.

COOKPLUS YOĞURT MAKİNESİ / HEPSİ BURADA
899,00 TL
GÜÇ: 18 WATT
KAPASİTE: 1.5 LT
KAVANOZ SAYISI: 7

  • Cookplus marka yoğurt yapma makinesi, uygun fiyatı ve çoklu kavanoz seçeneğiyle tercih edilebilecek bir ürün.
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0