12 Kasım BİM Chef's tencere ve tava modelleri, fiyatları ne kadar? Chef's marka iyi mi?

BİM marketlerde satılan Chef's marka tencere ve tavalar pek çok kişi tarafından merak ediliyor. 12 Kasım'da yeni gelecek olan Chef's tava ve tencereler hakkında birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Chefs hangi ülkenin malıdır? Chefs marka tencere alınmalı mı? Chefs tencere soyulur mu? 12 Kasım Bim Aktüel ürünleri nelerdir? 2021 Chefs tencere model ve fiyatları nedir? İşte yanıtlar...

BİM marketler zinciri, hem uygun fiyatları hem de kaliteli ürünleriyle ev hanımlarının gözdesi haline geldi. Yalnızca gıda ve temizlik ürünleri değil elektronikten hobi eşyalarına, kıyafetten kozmetiğe kadar pek çok ürünün satışını yapan BİM, özellikle ev dekorasyonuna yönelik ürünleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Mutfakta zaman geçirmeyi seven hanımlara yönelik üretilen Chef's marka tencere seti, son dönemlerde fiyat ve performansıyla merak ediliyor. 12 Kasım'da BİM şubelerine gelecek olan Chef's marka tencere ve tava setlerini gelin birlikte mercek altına alalım.

CHEF'S HANGİ ÜLKENİN MARKASIDIR?

Özellikle BİM marketlerde satılan Chef’s marka tencere ve tava ürünleri, MEHTAP Mutfak San. ve Tic. A.Ş. tarafından üretimi sağlanmaktadır. Türk malı olan Chef's marka, birçok kişi tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.

CHEF'S MARKA TENCERE VE TAVA NEREDE SATILIYOR?

12 Kasım'da BİM mağazalarına gelecek olan Chef's marka tava ve tencereleri dilerseniz BİM'in internet sitesinden de temin edebilirsiniz.

CHEF'S MARKA TENCERE ALINMALI MI? CHEF'S TENCERE SOYULUR MU?

Uzun zamandır pek çok şehirde satılan Chef's marka tencere ve tava setleri hakkında hem olumlu hem de olumsuz yönler bulunmaktadır. Çizilmeye ve aşınmaya karşı dirençli olan tencereler hakkında bazı internet sitesindeki kullanıcıların yorumları şu şekilde:

CHEF'S TENCERE MODELLERİ ÖZELLİKLERİ VE FİYATLARI 2021

12 Kasım'da BİM mağazalarından ulaşabileceğiniz Chef's marka tencere ve tava modelleri toplamda 7 adet olmak üzere satışa çıkarılacak. Her ihtiyaca yönelik üretilen ürünlerin isimleri, özellikleri ve fiyatları şu şekildedir:

CHEF'S MARKA 4'LÜ TAVA SETİ 
18-2-24-28 CM
129,00 TL
KREDİ KARTINA 6 TAKSİT İMKANI

CHEF'S MARKA KARNIYARIK TENCERESİ
26 CM
79,90 TL
KREDİ KARTINA 6 TAKSİT İMKANI

CHEF'S MARKA WOK TAVA
32 CM
79,90 TL
KREDİ KARTINA 6 TAKSİT İMKANI

CHEF'S MARKA 2'Lİ SAHAN SETİ
18-20 CM
79,90
KREDİ KARTINA 6 TAKSİT İMKANI

CHEF'S MARKA DERİN TENCERE
26 CM
99,00 TL
KREDİ KARTINA 6 TAKSİT İMKANI

CHEF'S MARKA DERİN TENCERE
20 CM
69,00 TL
KREDİ KARTINA 6 TAKSİT İMKANI

CHEF'S MARKA 4 GÖZLÜ PANKEK TAVASI
39,90 TL
KREDİ KARTINA 6 TAKSİT İMKANI

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0