Linet'in yeni evi göz kamaştırdı! Kirası 40 bin TL olan evinin manzarasını gösterdi

Son olarak kestirdiği kısacık şarkılarıyla gündem olan şarkıcı Linet bu defa da havuzlu süper lüks eviyle gündem oldu. Gündemden düşmeyen Linet'in ultra lüks evine gelen teklifler sosyal medyada olay oldu. Linet kirası 40 bin TL olan evinin manzarasını gösterdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ünlü şarkıcı Linet yeni kiraya çıktığı eviyle gündeme geldi. Şarkıcı Linet, Arnavutköy’de kiraladığı ve 40 bin lira kira ödediği evinden bir paylaşım yaptı. İsrail asıllı Linet yaptığı paylaşıma: "Dilerim, bugün kalbinizden geçen her niyet sizi bulsun. Dua edin. Şifa, huzur, bereket… Şifayla ve sevgiyle kapansın. Dualarınızda bana da yer verin" notunu düştü.

Linet'in yeni evinin manzarasına "Yaşıyorsun bu hayatı" yorumları yağdı. Bazı takipçiler ise Linet'in evindeki mum yoğunluğuna takıldı.

GELEN TEKLİFLERE HAYRET EDİYORUM

Geçtiğimiz günlerde Batum'da konser veren Linet muhabirlerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi. Linet, zaman zaman sosyal medyada paylaşım yaptığı eviyle ilgili de şu ilginç detayı paylaştı: "Gelen tekliflere hayret ediyorum.

Kız isteme için, havuz partisi yapmak için, nişan için, düğün için, dizi için, reklam çekmek için isteyen çok." Linet ardından da espri yaptı: "Bu gidişle benim daireyi platoya çevireceğim!"

linetin lüks evi

linetin lüks evi

Yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcını süper lüks evi de göz kamaştırdı. 

Serenay Sarıkaya'nın terliklerini görenler hayran kaldı! Adana tarzı...

İLİŞKİLİ HABER

Serenay Sarıkaya'nın terliklerini görenler hayran kaldı! Adana tarzı...
Oktay Kaynarca'dan EDHO çıkışı: Bizi ilgilendirmiyor!

İLİŞKİLİ HABER

Oktay Kaynarca'dan EDHO çıkışı: Bizi ilgilendirmiyor!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 7

Mukadder Erdemir 2 yıl önce

Güle güle otursun

mhcivelek 2 yıl önce

Linete tavsiyem kira ödeyeceğine satın alsın. çünkü yaşlılık döneminde şarkı söyleyemediği zaman bu paraları nasıl temin edecek sonra bunalıma girer demedi demesin buraya bu notu bırakıyorum yıllar sonra dedi dersiniz...

Toplam 1 beğeni

Fani Nefes 2 yıl önce

Sesi gerçekten güzel ,lakin sesıni verene vergi kaçağı. Çirkin ..Gözyaşı silmemiş Hayrı yok luxs içinde yaşadığı müddetcede olmayacak .. Nereli olduğu dünyada kalacak olan dünyalığı önemsiz ..insan olarak kilosu ne eder önemli olan mayası ..

Toplam 1 beğeni

Misafir 2 yıl önce

40 bin tl

hakan 2 yıl önce

israil in zengin yahudileri para yağdırıyor tabiki

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun