Evidea en iyi çay bardağı modelleri hangileri? 2022 En iyi çay bardağı modelleri ve fiyatları

Çayın hangi bardakta içildiği konusu kimileri için önemsiz görünse de çay tiryakilerinin bu konuda ne kadar hassas olduğunu biliyoruz. Şık ve kullanışlı çay bardaklarıyla çay keyfinizi özel kılmak istiyor ancak doğru adresi bulmakta zorlanıyorsanız Evidea, her bütçeye ve her zevke hitap eden çay bardaklarıyla aradığınız ürünü sofralarınıza getirecek...

Türk kültürünün vazgeçilmezlerinden biri haline gelen çay, kimi zaman kahvaltılarda kimi zaman sohbet ederken kimi zaman da yemek sonrası buluşmalarda sıcak bir aile dostu gibi bizlere keyif veriyor. Bu noktada mis gibi kokan kaliteli bir çayı yudumlamak kadar güzel bir şey varsa o da çayın ikram edilme şeklinin de özel olmasıdır. Hem çayınızı sıcak tutacak hem de estetik tasarımlarıyla şıklığı sofralarınıza taşıyacak çay bardağı modelleri arıyorsanız bu yazı tam da size göre! Zengin ürün yelpazesiyle evlerin kurtarıcısı haline gelen Evidea'da birbirinden güzel çay bardakları modellerini inceleyerek hem bütçenize hem de zevkinize en uygun seçimi kolaylıkla yapabilirsiniz. Gelin çay keyiflerine anlam katacak Evidea'nın en iyi çay bardağı modellerini birlikte mercek altına alalım. 

Evidea en iyi çaydanlık modelleri hangileri? 2022 En iyi çaydanlık modelleri ve fiyatlarıİLİŞKİLİ HABEREvidea en iyi çaydanlık modelleri hangileri? 2022 En iyi çaydanlık modelleri ve fiyatları

2022 EN İYİ ÇAY BARDAĞI MODELLERİ VE FİYATLARI

Lav Eda 6lı Çay Bardağı

Lav Eda 6lı Çay Bardağı

LAV EDA ÇAY BARDAĞI
89,90 TL
MALZEME: CAM
ÜRÜN TİPİ: ÇAY BARDAKLARI
HACİM: 170 ML
PARÇA SAYISI: 6 PARÇA
YÜKSEKLİK: 8,4 CM

  • Hem günlük kullanım hem de misafirlere serviste rahatlıkla kullanabileceğiniz Lav Eda 6'lı Çay Bardağı seti, yüksek ısıya karşı oldukça dirençlidir. Dayanıklı cam malzemesiyle uzun yıllar kullanım olanağı tanıyan çay bardakları sayesinde çay keyfi yapmanın tadına varabilirsiniz. 

Paşabahçe Linka 6lı Çay Bardağı

Paşabahçe Linka 6lı Çay Bardağı

PAŞABAHÇE LİNKA ÇAY BARDAĞI
69,90 TL
MALZEME: CAM
ÜRÜN TİPİ: ÇAY BARDAKLARI
HACİM: 145 ML
PARÇA SAYISI: 6 PARÇA

  • Eğer sofralarınızda özgün dokunuşlar yapmak isterseniz estetik tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Paşabahçe Linka Çay Bardağı setine şans verebilirsiniz. Dayanıklı cam malzemesiyle uzun yıllar evinizin vazgeçilmezi haline gelecek olan bu çay bardağı setini gönül rahatlığıyla bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz. 


Lav Derin 6lı Çay Bardağı

Lav Derin 6lı Çay Bardağı

LAV DERİN ÇAY BARDAĞI
99,90 TL
MALZEME: CAM
ÜRÜN TİPİ: ÇAY BARDAKLARI
HACİM: 140 ML
PARÇA SAYISI: 6 PARÇA
YÜKSEKLİK: 9,7 CM

  • Farklı tasarımıyla göz kamaştıran Lav Derin 6'lı Çay Bardağı seti, ister kahvaltı sofralarında ister arkadaşlarla derin sohbetlerde rahatlıkla tercih edilebilir. Bulaşık makinesinde yıkamaya uygun olan çay bardaklarını yeni ev hediyesi olarak sevdiklerinize de alabilirsiniz.

Paşabahçe 55272 Keyif Kulplu 3lü Çay Bardağı

Paşabahçe 55272 Keyif Kulplu 3lü Çay Bardağı

PAŞABAHÇE 55272 KEYİF KULPLU 3'LÜ ÇAY BARDAĞI SETİ
39,90 TL
MALZEME: CAM
ÜRÜN TİPİ: ÇAY BARDAKLARI
HACİM: 175 ML
PARÇA SAYISI: 3 PARÇA
YÜKSEKLİK: 9,7 CM

  • Diğer çay bardaklarının tasarımının aksine kulpları sayesinde kolay kavrama olanağı sunan Paşabahçe 55272 Keyif Kulplu 3'lü Çay Bardağı seti, uygun fiyatıyla ön plana çıkıyor. Özellikle evdeki kişi sayısı azsa bu 3'lü set çay keyifleriniz için yeterli olacaktır. Bu özel tasarım bardakları ister elde ister bulaşık makinesinde rahatlıkla yıkayabilirsiniz.

Paşabahçe Dantel 6

Paşabahçe Dantel 6

PAŞABAHÇE DANTEL ÇAY BARDAĞI
79,90 TL
MALZEME: CAM
ÜRÜN TİPİ: ÇAY BARDAKLARI
HACİM: 170ML
PARÇA SAYISI: 6 PARÇA

  • Paşabahçe Dantel 6'lı Çay Bardağı seti, görselliğe ve sunuma ekstra önem verenler için biçilmiş kaftan niteliğinde. Alışılmışın dışındaki tasarımıyla çay severlerin büyük beğenisini toplayan bu çay bardaklarıyla zarafeti sofralarınıza davet edebilirsiniz. Bulaşık makinesinde yıkamaya uygun olan çay bardakları sayesinde hem zamandan tasarruf edebilir hem de bardaklarınızın zarar görmesine engel olabilirsiniz. 
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0