En iyi rondo markası ve fiyatları nedir? 2023 en iyi rondo modelleri

Mutfakta hızlı ve kolay yemek yapmanın anahtarı olarak karşımıza çıkan rondo veya doğrayıcıları satın almadan önce dikkatli bir şekilde araştırma yapmak gerekiyor. Birbirinden farklı fonksiyonel özelliklere sahip rondolar arasından hem bütçenize hem de kişisel zevklerinize uyacak bir seçim yapmak için tavsiyelerimize kulak vermeye hazır olun. Peki en iyi rondo model ve fiyatları nelerdir? İşte detaylar...

Evdeki sorumluluklarımızı düşündüğümüz zaman aklımıza ilk gelen şey 'yemek yapmak' oluyor. Kimi zaman kendimiz kimi zaman da sevdiklerimiz için pişirdiğimiz yemekler belki de mutfakta saatlerce kalmamıza neden oluyor. Çoğu zaman bu süreyi kısaltmak için pratik çözümlere başvurarak hızlı bir şekilde leziz tatlar hazırlamaya çalışıyoruz. Bu pratik çözümlerin başında gelen elektrikli mutfak aletlerinin kraliçesi rondo, kolay bir şekilde yemek yapmaya olanak tanıyor. Piyasada yer alan onlarca marka, model ve fiyattaki rondolar arasından size en uygununu seçmekte zorlanıyorsanız bu yazı tam da size göre! Gelin en iyi rondo marka ve fiyatlarına birlikte göz atalım. 

 Perde nasıl seçilir? Perde alırken nelere dikkat edilmeli?İLİŞKİLİ HABER Perde nasıl seçilir? Perde alırken nelere dikkat edilmeli?

2023 EN İYİ RONDO MARKA VE MODELLERİ 

KARACA CAM HAZNELİ İNOX DOĞRAYICI

KARACA CAM HAZNELİ İNOX DOĞRAYICI

KARACA CAM HAZNELİ İNOX DOĞRAYICI 153.03.06.6606
899,99 TL
GÜÇ: 240 WATT
1,8 LİTRE KAPASİTELİ CAM HAZNE
HIZ KADEME SAYISI: 2
BUZ KIRMA ÖZELLİĞİNE SAHİPTİR
ÇİFT BIÇAKLI KULLANIM İMKANI
CAM HAZNE MİKRODALGADA KULLANIMA UYGUNDUR

  • Paslanmaz çelik 4'lü bıçak sistemine sahip olan bu rondo modelinde meyve, sebze, soğan, havuç gibi birçok gıdayı kolaylıkla doğrayabilir ve ceviz, fındık gibi sert gıdaların öğütme işlemini de kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. 

YUİ M2091 KABLOSUZ HASSAS TARTILI RONDO
674,00 TL
GÜÇ: 120 WATT
SESSİZ ÇALIŞMA PERFORMANSI
LED EKRAN ÖZELLİĞİ
1,8 LİTRE KAPASİTELİ HAZNE

  • Kablosuz olmasıyla büyük avantaj sağlayan bu rondo modeli, 4 bıçaklı olma özelliği sayesinde ev ortamında kendi kıymanızı, bebek mamanızı hatta damak zevkinize uygun sosları dahi yapmanıza olanak tanımaktadır. Bıçak ve aparatları kolaylıkla çıkarabilen bu modeli diğer rondolardan ayıran en önemli özelliği ölçü yapabilme imkanı tanımasıdır. Üst kısmında yer alan hassas terazi sayesinde tarttığınız ürünün tam olarak gramajını, gram veya litre üzerinden dijital LED ekran aracılığıyla öğrenebilirsiniz.

ARZUM AR1035 PROCHOPP ECO DOĞRAYICI

ARZUM AR1035 PROCHOPP ECO DOĞRAYICI

ARZUM AR1035 PROCHOPP ECO DOĞRAYICI
389,00 TL
GÜÇ: 600 WATT
1 LİTRELİ KAPASİTELİ İŞLEM HAZNESİ
TEK KADEMELİ HIZ AYARI
PASLANMAZ ÇELİK DOĞRAYICI BIÇAK
ŞEFFAF ARA KAPAK

  • Diğer rondo markalarına oranla daha uygun fiyatlı olan bu rondo modeliyle meyve ve sebzelerinizi rahatlıkla doğrayabilirsiniz. 

TEFAL MASTERCHOP POWELİX RONDO VE DOĞRAYICI

TEFAL MASTERCHOP POWELİX RONDO VE DOĞRAYICI

TEFAL MASTERCHOP POWELİX RONDO VE DOĞRAYICI
839,90 TL
GÜÇ: 500 WATT
TOPLAM KAPASİTE: 815 ML
KULLANILABİLİR KAPASİTE: 350 G / 550 ML
BULAŞIK MAKİNESİNDE YIKANABİLİR
1 KADEMELİ HIZ AYARI
4 BIÇAKLI

  • Yüksek kapasiteli haznesiyle 1.5 litreye kadar katı malzemeleri doğramaya yardımcı olan bu rondo modeliyle et, sebze, fındık ve baharatların yanı sıra buz kırma işlemini de gerçekleşebilirsiniz.

FAKİR ATOMİC RONDO ROSİE

FAKİR ATOMİC RONDO ROSİE

FAKİR ATOMİC RONDO ROSİE
919,00 TL
ÖLÇÜM KABI KAPASİTESİ: 1 LİTRE
TEK KADEMELİ HIZ AYARI
EMNİYET SİSTEMİ
PASLANMAZ ÇELİK DOĞRAYICI BIÇAK
ÜRÜN BOYUTU: 21 X 21 X 27 CM

  • Paslanmaz çelik bıçakları sayesinde uzun ömürlü kullanım imkanı sunan bu rondo modeli, dilediğiniz her yiyeceği pratik bir şekilde doğrayabilir. Cam haznesiyle kolayca temizlenen ürünle mutfakta geçirdiğiniz zamanı kısaltabilirsiniz.
Topraktan çıkan altın! Kilosu 2 bin TL'den satılan salep otunun faydaları say say bitmiyor

İLİŞKİLİ HABER

Topraktan çıkan altın! Kilosu 2 bin TL'den satılan salep otunun faydaları say say bitmiyor
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0