Evidea'nın fenomen ürünleriyle davetkar ve şık bir eve sahip olun!

Evine değer katmak isteyenler için kalite, şıklık ve makul fiyatları bir arada sunan Evidea, trendleri takip ederek sürekli yenilenen ürün seçkisi ve ilham veren bakış açısıyla keyifli bir alışveriş deneyiminin tek adresi haline geliyor. Özellikle 'Fenomen Ürünler' grubuyla sık sık adından söz ettiren Evidea'dan mutlaka almanız gereken ürünleri sizler için derledik.

Konfor ve rahatlığın odak noktası haline gelen evlerimizi dekore ederken her bir parçayı özenle seçiyoruz. Kimi zaman maksimalist tarzların çarpıcı çizgilerine kimi zaman rustik stilin sunduğu doğallığa kimi zaman da modern dokunuşların zamansız bakış açısına yer verdiğimiz yaşam alanlarımızda detayların gücünü es geçmemek gerekiyor. Son yıllarda pek çok kişinin favorisi haline gelen Evidea, zengin ürün yelpazesiyle dinamik bir dekorasyonu altın tepside sunuyor. Aydınlatma çözümlerinden modern banyo tarzlarına, mobilya önerilerinden dış mekan stillerine kadar birçok alanda öncü rol üstlenen Evidea, kaliteli ürünleri ve tasarımlarıyla oldukça iddialı. Eğer siz de Evidea'nın göz kamaştıran dünyasında keyif dolu bir alışveriş yapmak isterseniz 'Fenomen Ürünler' grubundan hızlı ve kolay çözümlere şans verebilirsiniz. Gelin, Evidea'nın en beğenilen ürünlerine birlikte göz atalım.

Evidea en iyi çay fincanı modelleri hangileri? 2022 En iyi çay fincanı modelleri ve fiyatlarıİLİŞKİLİ HABEREvidea en iyi çay fincanı modelleri hangileri? 2022 En iyi çay fincanı modelleri ve fiyatları

EVİDEA'NİN İLGİ ODAĞI HALİNE FENOMEN ÜRÜNLERİ

  • PEROTTİ DOUBLE COLOR BARDAK

Perotti Double Color Bardak

Perotti Double Color Bardak

124,90 TL
HACİM: 200 ML
MALZEME: CAM

Evidea'nın 'Fenomen Ürünler' grubunda yer alan Perotti Double Color Bardak, son dönemlerde popüler hale gelen çift camlı bardakları sevenler için harika bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Dikkat çeken modern tasarımıyla yoğun ilgi gören bu eşsiz parça aynı zamanda füme, mavi ve amber olacak şekilde 3 farklı renkle alıcıların beğenisine sunuluyor.

Perotti Double Color Bardak

Perotti Double Color Bardak

Çift katmanlı camdan üretilen bardak, mükemmel bir ısı yalıtımı sağladığı gibi sıcak içecekleri tüketirken el yanma riskini de minimuma düşürüyor. -10 ile +100 °C arasındaki sıcaklıklara dayanıklı olan bardak, yüksek ısıya mukavemet sağladığı gibi düşük ısılara karşı da dayanıklıdır.

UFAK BİR NOT: Perotti Double Color Bardak, bulaşık makinesinde yıkanabilir.

  • ESDA STORE 360 °C DÖNEBİLEN MAKYAJ ORGANİZERİ

Esda Store 360 °C Dönebilen Makyaj Organizeri

Esda Store 360 °C Dönebilen Makyaj Organizeri

169,90 TL
MALZEME: POLİSTİREN
ÖLÇÜ: 25,7x25,7x31,5 CM

Kadınların güzellik rehberinin vazgeçilmezi haline gelen kozmetik ürünleri, kimileri için birkaç ürünle sınırlı kalsa da kimileri için de sayısız ürünün yer aldığı bir zevke dönüşebiliyor. Bu ürünleri özenli ve hassas bir şekilde muhafaza etmekse hepimizin en önem verdiği konuların başında geliyor. Çok fazla yer kaplamadan, kolaylıkla kozmetik ürünlerinize ulaşabileceğiniz bir çözüm arayışındaysanız Esda Store 360 °C Dönebilen Makyaj Organizerine mutlaka şans vermelisiniz. Pratik sökülüp takılabilir ve yıkanabilir olan bu ürün, zarif ve fonksiyonel yapıya sahiptir. Şeffaf gövde rengiyle içeriğini rahatça görebilmenize ve istediğiniz ürüne rahatça ulaşabilmenize olanak tanıyan bu ürün sayesinde makyaj malzemelerinizi rahatlıkla organize edebilirsiniz.

  • FORLİFE FL-8055 ŞARJLI LED MASA LAMBASI

Forlife FL-8055 Şarjlı Led Masa Lambası

Forlife FL-8055 Şarjlı Led Masa Lambası

499,90 TL
MALZEME: DEMİR
ÖLÇÜ: 23x10x10 CM
ŞARJ SÜRESİ: 5 SAAT
ÇALIŞMA SÜRESİ: 6-8 SAAT
RENK: SARI

Benzersiz tasarımıyla ev dekorasyonuna yeni bir soluk getiren Forlife FL-8055 Şarjlı Led Masa Lambası, ister yatak odası ister salon ister çalışma odalarında muhteşem bir görünümü vadediyor. Hem masa üzerinde dekoratif bir ürün olarak hem de gece lambası olarak kullanılabilen bu ürün, özellikle ev hediyesi arayanlar için de harika bir seçenek olabilir. Değişebilen ışık renkleri ile 3 farklı renkte yanabilen bu hoş tasarımın kontrolleri dokunmatik şekilde olup, üzerine dokunduğunuzda kolayca aydınlatır. 

UFAK BİR NOT: Forlife FL-8055 Şarjlı Led Masa Lambası, nemli bez ile silinerek temizlenebilir.

  • TOHANA H20 MOTİVASYON MATARA

Tohana H20 Motivasyon Matarası

Tohana H20 Motivasyon Matarası

199,90 TL
MALZEME: PLASTİK
HACİM: 2 LİTRE

Gün içerisinde yeterli miktarda su tüketimini sağlamakta zorlanıyorsanız Tohana H20 Motivasyon Matarası tam da size göre demektir! Kolayca su içmek için tasarlanmış ergonomik ve dayanıklı plastik malzemeden üretilen bu ürün, farklı desen ve renkleriyle de adından söz ettiriyor. 

UFAK BİR NOT: Tohana H20 Motivasyon Matarası, bulaşık makinesinde yıkanabilir.

  • KİWİ Kc8203 3 BIÇAKLI ŞARJLI GIDA DOĞRAYICI BLENDER

Kiwi Kc8203 3 Bıçaklı Şarjlı Gıda Doğrayıcı Blender

Kiwi Kc8203 3 Bıçaklı Şarjlı Gıda Doğrayıcı Blender

429,90 TL
MALZEME: PLASTİK
HACİM: 350 ML
GÜÇ: 3,7 VOLT

Sarımsak, biber, havuç, domates, soğan, fındık gibi gıdaları hızlı ve pratik bir şekilde doğrayabilen Kiwi Kc8203 3 Bıçaklı Şarjlı Gıda Doğrayıcı Blender, küçük tasarımıyla her mutfağın vazgeçilmez parçası haline gelecek. Kablosuz ve taşınabilir kullanım imkanı sunan ürün, 304 kalite paslanmaz çelik bıçaklara sahiptir. Güçlü motor ve hızlı kesme performansıyla popüler bir hale gelen bu ürüne mutlaka şans vermelisiniz.

Baharatlıklardan kahve fincan takımlarına, kavanozlardan organizerlere, mumlardan vazolara kadar onlarca ürünün yer aldığı 'Fenomen Ürünler' kategorisinde aradığınız her şeye ulaşabilirsiniz.

Şehirlere göre sokak modası nasıl olur? Dünya şehirlerindeki sokak stilleri

İLİŞKİLİ HABER

Şehirlere göre sokak modası nasıl olur? Dünya şehirlerindeki sokak stilleri
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0