Sonbahara uygun dekoratif ürünler nelerdir? Sonbahar dekorasyonu nasıl olmalı?

Göçmen kuşların yeni yuvalarına doğru havalandığı, yaprakların sararıp solduğu sonbahar mevsiminde doğanın yenilenme süreci evlerimizde de büyük etkileri beraberinde getiriyor. Doğa ile evimizin arasındaki güçlü bağı derinden hissetmek isterseniz sonbahara özel dekoratif ürünlerle enfes bir bakış açısını yakalayabilirsiniz. Peki, sonbahara uygun dekoratif ürünler nelerdir? İşte detaylar...

Yağmur damlalarının pencerelerden süzüldüğü, toprak kokusunun atmosfere karıştığı, ağaç yapraklarının yeşilden kızıla döndüğü sonbahar mevsiminde doğa adeta büyük bir uyanışa geçiyor. Sakinliğin ve huzurun iç içe geçtiği bu özel zaman diliminde belki de tüm olumsuzlukları geride bırakarak yepyeni bir başlangıcın adımlarını atıyoruz. Bu başlangıç kimi zaman iç dünyamızda kimi zaman da yaşam alanlarımızda gerçekleşiyor. Günümüzün büyük bir çoğunluğunu geçirdiğimiz evlerimiz de bu değişimden fazlasıyla etkileniyor. Son dönemlerdeki trend dekoratif ürünlerle siz de sonbaharı evlerinize davet etmek isterseniz tavsiyelerimize kulak vermeye hazır olun! Gelin, 2023 Sonbahar/Kış dekorasyonuna damga vuracak parçalara birlikte göz atalım.

Sonbahar ev dekorasyonu nasıl yapılır? Sonbahar salon dekorasyonu nasıl olmalı?İLİŞKİLİ HABERSonbahar ev dekorasyonu nasıl yapılır? Sonbahar salon dekorasyonu nasıl olmalı?

SONBAHAR DEKORASYON ÜRÜNLERİ

Fırından yeni çıkmış sıcacık bir dilim kek, kahve çekirdeklerinin tüm odayı kaplayan kokusu eşliğinde bir fincan kahve ya da kavrulmuş yemişlerin ağızda bıraktığı leziz tat... Sonbahar demek sofraların adeta lezzet şölenine döndüğü tatları da hayatımıza serpiştiriyor. Keyifli bir sofra kurgusunu destekleyen en önemli şeylerin başında ise elbette yemek takımları geliyor. Sofraların gustosunu yükseltecek şık bir yemek takımı, size özel hissettirecek anları da beraberinde getirecektir. 

Sonbahar sofra dekorasyonu

Sonbahar sofra dekorasyonu

Sonbahar mevsimini yansıtacak yaprak ya da çiçekli yemek takımlarının yanı sıra sonbahar renklerinden hardal, kiremit rengi, yağ yeşili ya da kahverengi tonlarındaki yemek takımlarıyla da sofralarınızı süsleyebilirsiniz.

Sonbahar masa dekorasyonu

Sonbahar masa dekorasyonu

Ayrıca sonbaharın sevilen figürlerinden balkabakları da sofralarınıza samimi bir görünüm katabilir.

Sonbahara yemek takımları

Sonbahara yemek takımları

Doğanın döngüsünü evinizin dört bir köşesinde hissetmek pozitif bir atmosfer inşa etmenize yardımcı olabilir. Bunun için doğanın nefes kesen manzaralarını, yeşilden kızıla dönen orman denizlerini, sevimli hayvan figürlerini duvarlarınızdaki tablolarınızda kullanabilirsiniz. 

Sonbahar tabloları

Sonbahar tabloları

Duvara asılan dekoratif makrome detaylar ve elde şekillendirilmiş tasarım ürünlerle de duvarlarınızı zenginleştirebilirsiniz.

Yaz sıcakları ve kış soğukları arasında bir geçiş süreci olan sonbaharda ev dekorasyonun olmazsa olmaz parçalarından biri de kadife, kaşmir ve örgü dokular oluyor. Koltuk şalları, ince battaniyeler ya da örgü detaylı kırlentler bu dönemde evinize yenilik katacak.

Sonbahar dekorasyon önerileri

Sonbahar dekorasyon önerileri

Bir diğer sonbahar esintisi de elbette portakal, tarçın, elma ya da kahve kokulu mumlar olacaktır. İster salonlarda ister antre ister yatak odalarında kullanabileceğiniz bu mis kokulu mumlar hem ruh halinizi pozitife çevirecek hem de evinizin daha şık görünmesinin püf noktası haline gelecek.

 

UNUTMAYIN GÜZEL BİR EV HUZURLU ADIMLARIN BAŞLANGICIDIR!

Kargo pantolonlar nasıl kombinlenir? 2023 Sonbahara damga vuracak kargo pantolon modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Kargo pantolonlar nasıl kombinlenir? 2023 Sonbahara damga vuracak kargo pantolon modelleri
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0