Hakan Peker 3 katlı villasının kapılarını açtı! Peker'in evinin sade şıklığı dikkatleri çekti

Kanal D ekranlarında yayınlanan Evrim Akın ile Ev Gezmesi programına kapılarını açan Hakan Peker'in evini görenler inanamadı! Hakan Peker programda hakkında pek fazla bilinmeyen detayları da anlattı.

Hakan Peker, kapılarını Evrim Akın ile Ev Gezmesi programına açtı. Hakan Peker'in Bahçeşehir'de bulunan villası, doğa içinde bol yeşillikli ve şirin binalarıyla dikkatleri çekti. Esfane, Ateşini Yolla Bana, Karam gibi hit şarkılarıyla 90'lı yıllara damgasını vuran Hakan Peker, programda hakkında bilinmeyenleri anlattı. Güzel bir bahçenin içinde yer alan evin geniş terası ve minimal dokusu ince bir zevkin ışıklarını veriyor. Peker'in sade tarzda döşenmiş evine zıt renklerin ahengi eşlik ediyor.

hakan peker evi

hakan peker evi

Salonunda kendisine ve sevdiklerine ait fotoğraflarla birlikte sıralanmış ödülleri de dikkatlerden kaçmıyor. Tablolarla ve şık aksesuarlar ve mumlarla döşenmiş evinde Peker'in loş ambiyans sevdiği anlaşılıyor.

hakan peker evi

hakan peker evi

Hakan Peker'in yatak odası da son derece sade mobilya ve dekorasyonuyla dikkatleri çekiyor.

"SESİN ÇOK GÜZEL, ALBÜM YAPMAYI DÜŞÜNÜR MÜSÜN?"

Hakan Peker, dansla başladığı kariyerinde bir gün dans ekibiyle birlikte Müslüm Gürses'le turneye çıkmış. Hana Peker turnede kendi kendine şarkılar söylerken Müslüm Gürses'in baş bağlamacısı Süleyman Güngör, Peker'e "sesin çok güzel, albüm yapmayı düşünüyor musun?" diye sormuş. Peker'in o yıllarda da aklında albüm fikri varmış ancak nasıl yapacağını bilemiyormuş. Çünkü arabesk müziğin popüler olduğu 80'li yılların sonunda kimse pop müziğe albüm yapmak istemezmiş. Sonra, 89 yılında Hakan Peker Efsane şarkısını yapınca şarkısı çok rağbet görmüş ve beğenilmiş. Devamındaki süreçte de zaten albümler gelmiş. 1991 yılında kendi yapım şirketini kuran Peker'in o dönem Hey Corç şarkısını yapınca önce çok tepki çekmiş. O dönem için alışılagelen tarzın ötesinde olan bu şarkı hit olunca beraberinde, oluşan bu yeni tarza uygun olarak Kıl Oldum Abi, Aboneyim gibi şarkılar da gelmiş.

hakan peker ve

hakan peker ve

HAKAN PEKER DIŞARIDA YEMEK YEMEYİ SEVMİYOR

Sevgilisi Hande Ertekin, Hakan Peker'in dışarıdan yemek yemeyi sevmediğini söyledi. Fast food türü yemeyi sevmeyen Peker, sebze çok severmiş. Barbunya ve mercimeğe ise bayılırmış. Sağlıklı beslenirken arada o zinciri kırıp geç saatte makarna da yapan Peker, "madem yemeyeceğiz, neden spor yapıyoruz" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Sinem Kobal'dan yıllar sonra gelen itiraf! Bakın oyunculuğa nasıl başlamış...

İLİŞKİLİ HABER

Sinem Kobal'dan yıllar sonra gelen itiraf! Bakın oyunculuğa nasıl başlamış...
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0