Louis Vuitton’dan yenilikçi adım! İlk sofra koleksiyonuyla sofralara şıklık katacak

Dünyaca ünlü moda markası Louis Vuitton, evlere yenilikçi bir bakış açısı kazandırmak için dikkat çeken bir koleksiyon hazırladı. Porselen tabaklar, bardak ve sürahilerden oluşan sofra takımı koleksiyonunu görücüye çıkaran markanın tasarımları yoğun ilgi gördü.

Fransız lüks moda devi Louis Vuitton, ince işçilikli, kaliteli malzemenin kullanıldığı geniş ürün yelpazesiyle yıllardır her dönemin yükselen trendlerine yön vermeye devam ediyor. İkonik monogram deseninin yanı sıra yenilikçi ve çarpıcı detayların harmanladığı tasarımlara yer veren ünlü marka, şıklık ve dayanıklılık konusunda rakip tanımıyor. Sanat ve moda arasında önemli bir köprü sunan marka, şu sıralar ilk sofra takımı koleksiyonu ile dekorasyonda çığır açmaya hazırlanıyor. Gelin, detaylara birlikte göz atalım.

Yemek takımı nasıl seçilir? Porselen ve seramik arasındaki fark nedir? Stoneware nedir?İLİŞKİLİ HABERYemek takımı nasıl seçilir? Porselen ve seramik arasındaki fark nedir? Stoneware nedir?

LOUİS VUİTTON TABLEWEAR YENİ SOFRA KOLEKSİYONU

Louis Vuitton'ın yeni sofra takımı koleksiyonu, porselen tabakların yanı sıra bardak ve sürahileri de içeren eşsiz ve eksiksiz bir ürün yelpazesini dekorasyon tutkunlarıyla buluşturuyor.

Louis Vuitton

Louis Vuitton

Kalıcı koleksiyon olarak tasarlanan üç farklı seri, Maison'un monogram çiçeğinin grafik ruhunu çağdaş bir dokunuşla sunarken, geleneksel ile moderni kusursuz bir şekilde harmanlıyor. Hem işlevsel hem de dekoratif bir bakış açısını gözler önüne seren Louis Vuitton sofra takımları, her mevsim rahatlıkla kullanılabilecek zamansız çizgileri sofralara taşıyor.

Louis Vuitton sofra takımı

Louis Vuitton sofra takımı

MONOGRAM FLOWER TİLE SOFRA TAKIMI

Limoges porseleninden hazırlanan "Monogram Flower Tile" sofra takımı, mavi ve beyazın duru güzelliğini sofralarda ağırlıyor. Özellikle yaz akşamlarında keyifli bir yemek davetinde oldukça şık bir seçim olan tasarımlar, Maison'un simgesel monogram çiçeğinin grafik detaylandırmasını, ultra beyaz bir arka plana karşı ince suluboya efektleriyle sergiliyor. Sade ancak iddialı tasarımlara ilgi duyuyorsanız zarif bir tabaktan geniş bir salata kasesine, fincan setinden minik tabaklara kadar her detayın düşünüldüğü bu takıma mutlaka şans vermelisiniz.

Monogram Flower Tile

Monogram Flower Tile

"TWİST GLASS" SERİSİ

Şeffaf kristalin renklerle dansını sergileyen Louis Vuitton'un "Twist Glass" bardakları safir mavisi, kehribar, zümrüt ve Venedik yakutu renkleriyle göz kamaştırıyor.

 Louis Vuitton Twist Glass

Louis Vuitton Twist Glass

Dinamik ve yenilikçi bir tasarıma sahip olan bardakların alt kısmı monogram çiçeğinden yükselerek dönen bir forma sahip.

 Louis Vuitton Twist Glass bardak takımı

Louis Vuitton Twist Glass bardak takımı

"FLOWER CARAFES" SERİSİ

Koleksiyonda yer alan son parça ise safir mavisi, kehribar, zümrüt, Venedik yakutu ve şeffaf kristal renklerinden oluşan sürahiler. Murano cam işçiliğinin kullanıldığı sürahiler kıymetli zanaatkarlık tekniklerine vurgu yapıyor. "Twist Glass" bardaklarla uyumlu bir görüntü sergileyen sürahiler Simone Cenedese'nin imzasını taşıyor.

Louis Vuitton Flower Carafes sürahi

Louis Vuitton Flower Carafes sürahi

Sabah uyku nasıl açılır? Uyku açmak için en etkili 8 yöntem!

İLİŞKİLİ HABER

Sabah uyku nasıl açılır? Uyku açmak için en etkili 8 yöntem!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0