Kış dekorasyonu nasıl yapılır? Kış dekorasyonunun olmazsa olmaz parçaları

Soğuyan havaların eşlik ettiği kış aylarına sayılı günler kala sıcak ve samimi bir yaşam alanı oluşturarak huzurlu anların tadına varabilirsiniz. Etkili bir dekorasyonun öncüsü haline gelen Evidea'da yer alan ürünlerle evinize hem neşe hem de farklılık katmak isterseniz haberin devamını okumaya devam edebilirsiniz...

Kış aylarının soğuk günlerine adım adım yaklaşırken hayatımızın pek çok alanında değişimlere kucak açıyoruz. Kış desenleri ve dokularının ön plana çıktığı bu mevsimde özellikle yaşam alanlarımızda konforu üst seviyeye taşımak adına rahat ve davetkar bir bakış açısını benimseyebiliriz. Eğer siz de iç ısıtan bir ev dekorasyonuyla yaşam alanlarınızda sıcacık bir atmosfer oluşturmak isterseniz yapmanız gereken tek şey minik dokunuşlara şans vermek! Son dönemlerde pek çok kişinin favorisi haline gelen Evidea, zengin ürün yelpazesiyle hayalinizdeki 'kış' evinin kapılarını aralayacak. Gelin, ev dekorasyonunda öncü bir rol üstlenen Evidea ürünleriyle göz alıcı bir kışını birlikte tasarlayalım.

Kahve fincanı alırken nelere dikkat edilmeli? En güzel kahve fincan seti modelleriİLİŞKİLİ HABERKahve fincanı alırken nelere dikkat edilmeli? En güzel kahve fincan seti modelleri

KIŞ DEKORASYONUNUN OLMAZSA OLMAZ PARÇALARI

BUCA YÜN SKOÇ TV BATTANİYESİ

BUCA YÜN SKOÇ TV BATTANİYESİ

BUCA YÜN SKOÇ TV BATTANİYESİ
319,90 TL

Kış ayları demek yumuşacık bir battaniyenin altına kıvrılıp lezzetli bir fincan sıcak çikolata eşliğinde kitap okumak ya da güzel bir film izlemek demek... Kış dokusunu yansıtan Buca markasına ait yün battaniye ile bu hayalinizi kolaylıkla gerçekleştirmeniz mümkün. Hem konfor hem de şıklığı bir araya getiren 30x170 cm boyutlarındaki bu battaniye yüksek kaliteli akrilik, polyester ve pamuk malzeme ile üretilmiştir. Yüksek derecede ısı yalıtımı sağlayan ve aynı zamanda nefes alabilirlik özelliğine sahip olan battaniye sizi aşırı sıcak tutmadan rahat bir sıcaklıkta tutar. Ayrıca, yünün doğal yumuşaklığı, cildinize temas ettiğinizde lüks bir his sunar.

UFAK BİR BİLGİ NOTU: Buca yün skoç Tv battaniyesi, 30°'de çamaşır makinasında yıkanabilir, sererek kurutma yapmanız tavsiye edilir.

Q-ART CAMDA KOKULU MUM

Q-ART CAMDA KOKULU MUM

Q-ART CAMDA KOKULU MUM
169,90 TL

Yıllardır ev dekorasyonunun vazgeçilmez bir parçası olan mumlar, kimi zaman romantik bir ortamın kimi zaman da dinlenmenin anahtarı. Loş bir atmosferde mis kokulu mumlarla kış akşamlarınıza renk katmak isterseniz Q-Art markasına ait camda kokulu mum tam da aradığınız şey olabilir. 10x8 cm ölçülerindeki bu mum, füme camdan yapılmış bir kavanoz ve tozdan koruyacak ahşap bir kapak ile donatılmıştır. Öte yandan mumunuz bittiğinde kapaklı kavanozu küçük eşyaları saklamak için bir kap olarak veya yeni bir mumluk olarak da kullanabilirsiniz.

UFAK BİR BİLGİ NOTU: Mumun kapağı kapalıyken koku daha uzun süre dayanır.

NUVOMON NİCHE ÇİFT KİŞİLİK NEVRESİM SETİ

NUVOMON NİCHE ÇİFT KİŞİLİK NEVRESİM SETİ

NUVOMON NİCHE ÇİFT KİŞİLİK NEVRESİM SETİ
559,90 TL

Soğuk kış günlerinde rahat bir uykunun sırrı haline gelen nevresim takımları, bu listede mutlaka olması gereken ürünlerin başında yer alıyor. Dayanıklı yapısıyla uzun yıllar kullanabileceğiniz Nuvomon Niche nevresim takımı, nefes alan pamuklu kumaşı ısıyı dengeler ve dört mevsim konforlu bir uyku sağlar. Baskı kalitesi ile onlarca yıkamadan sonra dahi solmadan ve ilk günkü gibi yıpranmadan kullanmanıza olanak tanıyan bu set 200x220 cm + 2x(50x70) cm ölçülerindeki nevresim ve yastık kılıfları olmak üzere 3 parçadan oluşmaktadır. 

UFAK BİR BİLGİ NOTU: Yüzde yüz pamuk malzemeden üretilen bu nevresim takımını makinede 30 °C'de yıkamanızı tavsiye ederiz. Ayrıca kurutma makinesinde hassas kurutma yapılabilir.

AQUALUNA TİRAM 3

AQUALUNA TİRAM 3

AQUALUNA TİRAM 3'LÜ BANYO AKSESUAR SETİ
599,90 TL

Kış aylarına uygun bir dekorasyon demek yalnızca salon, yatak odası ya da mutfak gibi alanları kapsamıyor. Aynı zamanda banyolarınızda da kış renklerine uygun dekoratif ürünlere yer açabilirsiniz. Toprak tonlarını yansıtan Aqualuna markasına ait Tiram isimli 3'lü Banyo Aksesuar Seti, banyo alanlarınızda mükemmel bir şekilde sergilenir ve her banyo stili için mükemmeldir. 10x5,1x15,5 cm ölçülerindeki bu şık ürün sade tonu ve doğal görünümü ile banyonuza hafif bir tasarım unsuru getirirken, dayanıklı malzemesi günlük kullanım için uygundur.

UFAK BİR BİLGİ NOTU: Aqualuna Tiram 3'lü Banyo Aksesuar Seti, nemli bez ile silinerek temizlenebilir.

ALEGRE GLASS KARMEN MEŞRUBAT BARDAĞI

ALEGRE GLASS KARMEN MEŞRUBAT BARDAĞI

ALEGRE GLASS KARMEN MEŞRUBAT BARDAĞI
79,90 TL

Kış aylarının ve yeni yılın temsilcisi olan kırmızı, aileniz ve dostlarınızla keyigli sohbet eden sofralarınıza neşe getirecek. 8x9,5 cm ölçülerinde ve 300 ml hacme sahip olan bu meşrubat bardağı zarafetin ve lüksün simgesi olarak yemek davetlerine şıklık katacak. 

UFAK BİR BİLGİ NOTU: Bu göz alıcı bardağın bulaşık makinesinde yıkanması uygun değildir

RETRO TİME VİNTAGE GAZ LAMBASI

RETRO TİME VİNTAGE GAZ LAMBASI

RETRO TİME VİNTAGE GAZ LAMBASI
131,91 TL

Çoğu kişi için geçmiş yıllar yüzlerde bir gülümseme eşliğinde hatırlanıyor. Çocukluk yıllarımızdan kalan her parça o yılların masumiyetine ve mutlu anlarına ışık tutar. Siz de evinize bu ışığı taşımak istemez miydiniz? Retro Time markasına ait vintage gaz lambası, geçmişle bugünü buluşturuyor. 20x8x8 cm ölçülerindeki ürünle kış akşamlarına keyifli bir dokunuş yapabilirsiniz. 

UFAK BİR BİLGİ NOTU: Kullanmak için cam hazneye gaz doldurup fitili yakın. Fitil bittikçe yandaki ayar düğmesinden yukarı doğru fitili ilerletmeniz yeterlidir. Nemli bir bezle temizlemeniz yeterlidir.

LORİNNA BAMBU ODA KOKUSU

LORİNNA BAMBU ODA KOKUSU

LORİNNA BAMBU ODA KOKUSU
199,90 TL

Kış aylarında sıcacık evinize eşlik edecek güzel bir koku ruh halinizi de olumlu yönde etkileyebilir. Lorinna markasına ait bambu oda kokusuyla İngiliz Gülünün asil ve zarif kokusunu evinizde misafir edebilirsiniz. 40-60 gün arası kullanım ömrü olan bu eşsiz koku, odanın büyüklüğüne bağlı olarak, günde iki veya üç kez istenen miktarda uygulanabilir.

UNUTMAYIN GÜZEL BİR EV HUZURLU ADIMLARIN BAŞLANGICIDIR!

2024 örgü battaniye modelleri! 2024'ün en şirin bebek battaniye modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2024 örgü battaniye modelleri! 2024'ün en şirin bebek battaniye modelleri
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0