Tanyeli yeşillikler içindeki evinin kapılarını kameralara açtı!

Uzun süredir pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli, sağlığına kavuşmak için gün sayıyor. Tanyeli, yeşillikler içindeki evinin kapılarını Evrim Akın ile Ev Gezmesi programına açtı. Ünlü ismin evi sosyal medyada gündem oldu.

Tanyeli, geçtiğimiz haftalarda tedavi görmek için Küba'ya gitmişti. Hastalığından önce Avustralya'da yaşadığı bilenen Tanyeli, kansere yakalandıktan sonra Avustralya'daki evini kapatıp Türkiye'ye yerleşmişti. Tanyeli, evinin kapılarını Evrim Akın ile Ev Gezmesi programına açtı.

Tanyeli evi

Tanyeli evi

TANYELİ EVİNİN KAPILARINI KAMERALARA AÇTI

Tanyeli'nin evi ve ev yaşamı Evrim Akın ile Kanal D ekranlarında yer aldı. Yaşadığı sıkıntılı süreci sevdikleriyle atlatmaya çalışan Tanyeli, pozitif enerjisiyle dikkat çekiyor. Hastalığından sonra Türkiye'ye geri dönen Tanyeli, 2000'li yıllarda oturduğu eve geri döndü. Ev, sadeliği ile dikkat çekiyor. Evin salonunda gri ve mavi renklerde koltuk takımı tercih edilmiş ve toprak tonlarıyla tasarım tamamlanmış.

Tanyeli evi

Tanyeli evi

Salondaki şömine detayı ise dikkatlerden kaçmadı.

Tanyeli evi

Tanyeli evi

Tanyeli, mutfağında da mavi tonları tercih etmiş.

Tanyeli evi

Tanyeli evi

Sade döşenmiş mobilyalarıyla dikkat çeken evde, Tanyeli zaman zaman mutfağa girip yemek yapıyormuş.

Harry Potter hayranlarına müjde! 10 yıl sürecek Harry Potter dizisinin yayın tarihi açıklandı

İLİŞKİLİ HABER

Harry Potter hayranlarına müjde! 10 yıl sürecek Harry Potter dizisinin yayın tarihi açıklandı

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

MUZTAVA 2 ay önce

Millet tava pe$ine bagzilarida hava pe$inde.!