Evidea'nın birbirinden şık ürünleriyle Ramazan'a yakışır iftar sofraları kurun!

Hayatımıza bolluk ve bereket getiren Ramazan ayında, sevdiklerimizle iftar sofralarında buluşmak kadar özeli yok! Enfes yemek kokuları eşliğinde aileniz ve dostlarınızla şık ve özenli sofralarda bir araya gelmek istiyorsanız Evidea'nın harika ürünlerine göz atmaya hazır olun. Peki, iftar sofrası nasıl yapılır? İşte merak ettiğiniz tüm detaylar...

11 ayın sultanı Ramazan'ın gelişiyle hem ruhumuzun hem de bedenimizin huzurla dolduğunu hissedebiliyoruz. Bolluk ve bereketin arttığı bu özel zaman diliminde özellikle sevdiklerimizle daha değerli zamanlar geçiriyor ve paylaşmanın, birlik, beraberliğin önemini çok daha iyi anlıyoruz. Ramazan ayının en özel anı olan iftar ise sevdiklerimizle bir araya gelmek ve onlarla keyifli zamanlar geçirmek için buluştuğumuz en değerli sofralar. Birbirinden leziz yemeklerin servis edildiği iftar sofralarını hazırlarken şık parçalar kullanarak misafirlerimize kendilerini değerli ve özel hissettirebiliriz. Zengin ürün yelpazesiyle çarpıcı sofraların vazgeçilmezi haline gelen Evidea Ramazan'a yakışır iftar sofraları kurmanıza yardımcı olacak. Gelin, Evidea'nın sofralarda olmazsa olmaz 5 temel ürününe birlikte göz atalım.

İFTAR SOFRALARINDA OLMASI GEREKEN ÜRÜNLER

  • NEFİS YEMEKLER PİŞİRMEYE NE DERSİNİZ?

İftar sofralarınıza yemek hazırlarken doğru ürünleri kullanmanız yemeğinizin lezzetinde belirleyici faktör olacaktır. Bunun için kaliteli bir tencere seçmek gerekiyor. "Temfera" markasına ait granit tencere aracılığıyla ister çorba ister ana yemeklerinizi rahatlıkla hazırlayabilirsiniz. 24 cm ölçüsünde olan bu dikkat çekici tencere, 4 mm kalınlığında yanmaz yapışmaz yüzeye sahiptir. Granit iç ve dış kaplama ile yapılan tencere, çevreye duyarlı daha kalın bir kaplama olduğu için çizilmeye, aşınmaya dayanıklıdır.

Temfera Prime Granit Derin Tencere

Temfera Prime Granit Derin Tencere

Öte yandan tencerenin kapağının kenarında yemeklerin taşmaması ve buhar çıkışının olması için tümsekler mevcuttur. 

Temfera Prime Granit Derin Tencere

469,90 TL

  • İLK ADIM: MASA ÖRTÜSÜ

Bir sofranın en önemli parçası nedir, dersek ilk akla gelen yanıt elbette "masa örtüsü" olacaktır. Masa örtüsünün rengi, deseni, dokusu ya da büyüklüğü sofranızın temasında büyük ölçüde rol oynamaktadır. Dinginlik ve huzurun sembolü olan Ramazan ayında daha sade ve göz yormayan sofralar kurmanızı tavsiye ederiz.

Bu noktada "DC Home" markasına ait bej renkli masa örtüsü harika bir seçim olacaktır.

DC Home Selendi Masa Örtüsü Bej

DC Home Selendi Masa Örtüsü Bej

Pamuk ve polyester karışımı masa örtüsü, hem günlük kullanıma hem de toplu yemeklerin kullanımı için oldukça idealdir. Köşelerindeki püskül detaylarıyla şıklığı vurgulayan bu şık masa örtüsünün ölçüleri ise "150x220 cm" şeklindedir.

DC Home Selendi Masa Örtüsü - Bej - 150x220 cm
359,90 TL

  • LEZİZ YEMEKLERE LEZİZ SERVİSLER

Belki de tüm gününüzü mutfakta geçirdikten sonra tadı damakta kalan leziz yemekler hazırladınız. Ancak yemeğin tadı kadar sunumunun da çok önemli olduğunu hatırlatmakta fayda var. Şık bir yemek takımı seçerek iftar sofralarınızı göz alıcı bir hale getirebilirsiniz.

Sade bir sofraya yakışacak yemek takımı arıyorsanız "Tohana" markasının Rose Porselen 24 parçadan oluşan yemek takımına şans verebilirsiniz. Beyaz rengi ve 3 boyutlu zarif deseniyle dikkat çeken bu yemek takımı, 6 kişilik aileler için ideal kullanım sunmaktadır. 6 adet pasta tabağı, 6 adet yemek tabağı, 6 adet servis tabağı ve 6 adet kaseden oluşan yemek takımı; bulaşık makinesinde yıkanmaya uygun olduğu gibi mikrodalga fırında da kullanılabilir.

Tohana Rose Porselen 24 Parça Yemek Takımı

Tohana Rose Porselen 24 Parça Yemek Takımı

Tohana Rose Porselen 24 Parça Yemek Takımı
1.999,00 TL

  • ÇATAL-KAŞIK-BIÇAK SETİ OLMADAN OLMAZ!

Yemek takımını da seçtikten sonra sıra geldi çatal, kaşık ve bıçak setine! Kaliteli, şık ve uzun yıllar kulanabileceğiniz güzel bir set almak isterseniz "Hisar" markasına ait Optima Çeşme çatal-kaşık-bıçak takımı harika bir seçim olacaktır. Hem fonksiyonellik hem de estetik açıdan büyük beğeni toplayan sette çatal kaşıklar, AISI 304 kalite, 18 / 10 Cr-Ni paslanmaz çelikten üretilmiştir. AISI 420 ısıl işlem çeliğinden üretilmiştir. Anti-Scratch Porseleni çizmeyen bıçaklardır.

Hisar Optima Çeşme Çatal Kaşık Bıçak Seti 30 Parça

Hisar Optima Çeşme Çatal Kaşık Bıçak Seti 30 Parça

6 kişilik servise uygun olan set; 6 adet yemek kaşığı, 6 adet yemek çatalı, 6 adet yemek bıçağı, 6 adet tatlı kaşığı ve 6 adet tatlı çatalı olmak üzere toplamda 30 parçadan oluşmaktadır. İlk kullanımdan önce sıcak su bulaşık deterjanı ile temizlenmesi önerilen seti metal fırçalarla temizlememeniz tavsiye edilmektedir.

Hisar Optima Çeşme Çatal Kaşık Bıçak Seti 30 Parça

1.439,20 TL

  • YEMEK SONRASI KAHVE KEYFİ

Leziz bir iftar sofrasında buluştuktan sonra mis gibi kahve kokusu ve tadı eşliğinde sohbetlerinize devam etmek istemez misiniz? Bunun için yemek takımı ve sofrayla uyumlu şık bir fincan setinde kahvenizi yudumlayabilirsiniz.

"İpek" markasına ait 12 parçadan oluşan beyaz ve gold detaylı fincan takımı, tasarım çizgisi ve renk uyumu ile sofranızda diğer aksesuarlarınızla uyum içerisinde olacaktır. 110 ml'lik hacmi ve porselen malzemesiyle oldukça kullanışlı olan bu setin elde yıkanması tavsiye edilmektedir.

İpek 12 Parça Kahve Fincan Seti

İpek 12 Parça Kahve Fincan Seti

İpek 12 Parça Kahve Fincan Seti

749,00 TL

Örgü elbise modelleri nelerdir? 2024 örgü elbise modelleri ve fiyatları! Triko örgü elbiseler

İLİŞKİLİ HABER

Örgü elbise modelleri nelerdir? 2024 örgü elbise modelleri ve fiyatları! Triko örgü elbiseler
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0