Türkücü Ceylan'ın Bodrum'daki saray yavrusu evi görenleri hayran bıraktı!

Son dönemlerde magazin gündeminin yakından takip ettiği türkücü Ceylan, Bodrum'daki lüks evini paylaştı. Görenleri hayran bırakan saray yavrusu evi sosyal medyada gündem oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Son dönemlerde sık sık yaptırdığı estetiklerle gündeme gelen türkücü Ceylan, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Son olarak Bodrum'daki evini paylaşan Ceylan, saray yavrusu eviyle dikkat çekti. "Bodrum'u özledim" notunu da düşen Ceylan'a takipçileri manzaraya yorum yağdırdı.

CEYLAN'DAN BODRUM'DAKİ SARAY YAVRUSU EVİNİ PAYLAŞTI

Yakın bir zamanda yurtdışı tatili yapan türkücü Ceylan, Türkiye'ye döndükten sonra soluğu Bodrum'daki evinde aldı. Evinden paylaşım yapmayı ihmal etmeyen Ceylan, lüks eviyle dikkatleri üzerinde çekti.

Instagram hesabından video yayınlayan Ceylan'ın manzarasına takipçileri tarafından yorum yağarken havuzunun büyüklüğü ise dikkat çekti.

İranlı şarkıcı Moein'in Van'daki konserinde izdiham yaşandı! Kapıları kırarak girdiler

İLİŞKİLİ HABER

İranlı şarkıcı Moein'in Van'daki konserinde izdiham yaşandı! Kapıları kırarak girdiler
Mahsun Kırmızıgül öldü mü? İşte merak edilen sorunun cevabı

İLİŞKİLİ HABER

Mahsun Kırmızıgül öldü mü? İşte merak edilen sorunun cevabı
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0