
Bir döneme damga vuran başarılı yapım 'Aşk-ı Memnu'da oynadığı "Hülya" karakteriyle hafızalarda yer edinen Zerrin Akbaş, evinin kapılarını "Evrim Akın ile Ev Gezmesi" programına açtı. Oyunculuğunun yanı sıra emlak kraliçesi olarak da tanınan ünlü ismin, süper lüks villası izleyenlerden tam not aldı.
Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen programı "Evrim Akın İle Ev Gezmesi", her hafta birbirinden ünlü isimlerin evlerine sürpriz ziyaretlerde bulunmaya hız kesmeden devam ediyor. Fenomen program, son olarak ünlü oyuncu Zerrin Arbaş'ın muhteşem lüks villasına konuk oldu.
Emlak kraliçesi olarak da tanınan Arbaş'ın lila rengiyle dikkat çeken bahçeli lüks villası, 5 oda ve 1 salon.
Ünlü ismin salonuna adım atar atmaz Evrim Akın'ı klasik ancak ferah bir dekorasyon karşıladı. Ünlü ressam Avni Arbaş'ın kızı olan Arbaş, evinin duvarlarında değerli tablolar kullanmayı tercih etmiş.
Lila, yeşil ve soft renklerin ön plana çıktığı evin her bir köşesinde sadelik hakimiyetini koruyor.
Neredeyse 30 yıl boyunca Los Angeles'ta hayatını sürdüren Arbaş, 25 senedir Göktürk'te yaşıyor.
"O EV BİR ANDA AŞK-I MEMNU EVİ OLDU"
Bir dönem emlakçılık yapan Arbaş, programda Aşk-ı Memnu'ya dair dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Aşk- Memnu'nun ikonik yalısı hakkında konuşan Arbaş, "O ev Vehbi Koç'un yaşadığı yazlık ev. Aşk-ı Memnu ekibi güzel ev ararken onlara bu evi göstermiş oldum. Onlar dediler ki biz bu diziyi burada çekelim. O ev bir anda Aşk-ı Memnu evi oldu." diye konuştu.
BİR YORUM YAPIN 0