Leyla ile Mecnun'un çekildiği ev satışa çıktı! İstenilen rakam dudak uçuklattı

Yayınlandığı döneme damga vuran Leyla ile Mecnun dizisinin çekildiği ikonik ev satışa çıktı. Boğaz manzaralı olan ev için istenilen rakam dudak uçuklattı.

Türk televizyon tarihinin en çok izlenen dizileri arasında bulunan Leyla ile Mecnun'un unutulmaz sahnelerine ev sahipliği yapan müstakil ev satışa çıkarıldı. Dizi yayınlandığı andan itibaren sık sık görülen Mecnun'un ailesiyle yaşadığı o mütevazı ev, yapımın en çok hatırlanan mekanlarından biri haline gelmişti.

İSTENİLEN RAKAM DUDAK UÇUKLATTI

Boğaz manzarası ve geniş bir bahçeye de sahip olan müstakil bina satışa çıkarıldı. İkonik ev için istenen rakam ise bölgedeki ortalama konut fiyatlarının oldukça üzerinde olduğu biliniyor.

Leyla ile Mecnun

Leyla ile Mecnun

125 MİLYON TL İSTENİYOR

Gayrimenkul ilanına göre, İstanbul'un en eski semtlerinden biri olan Kireçburnu'nda yer alan yapı için 125 milyon TL isteniyor.

Reha Muhtar'ın ilk vukuatı olmadığı ortaya çıktı! Aynı uçaktaki yolcu konuştu

İLİŞKİLİ HABER

Reha Muhtar'ın ilk vukuatı olmadığı ortaya çıktı! Aynı uçaktaki yolcu konuştu
Demet Akalın barışmak istediği kişinin onlar olmadığını açıkladı: "Umurumda bile değiller!"

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın barışmak istediği kişinin onlar olmadığını açıkladı: "Umurumda bile değiller!"
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

iperol 1 ay önce

ben 1 milyon bile vermem

Yüksel 1 ay önce

Çook fazla İmamoğlu onu 10 milyona alır

Rofar 1 ay önce

Devlet ceza kessin herkes kendi kafasına fiyat belirliyor TV'deki Western filmlerindeki Texas'a döndü Türkiye