Moda ikonu Audrey Hepburn'ün beslenme şekli

Sinemanın efsane isimlerinden Oscar ödüllü Audrey Hepburn, oyunculuğu kadar stiliyle de adından söz ettiren bir sanatçıydı. Peki stilini korumak için nasıl besleniyordu?

Oscar ödüllü ve dünyada zarifliğin temsilcisi olarak ünlenmiş Audrey Hepburn, hem stiliyle hem fiziğiyle halen insanları etkileyen isimlerden birisi.

İnce fiziği ve zarifliğiyle ünlenen Hepburn'un görüntüsünü korumak için neler yaptığını biliyor musunuz? Tüm dünyaya mal olan bu görüntüyü korumak kolay olmasa gerek diye düşünmemek elde değil fakat efsane oyuncunun oğlu Luca Dotti'ye göre hiçte öyle değil.

Luca Dotti, moda ikonu olan annesi Audrey Hepburn'un boğazına çok düşkün olduğunu söylüyor. Zayıflığına rağmen hiç bir sağlık problemi olmadığının da altını çizen Dotti, annesinin tahıl ürünlerini çok sık tükettiğini vurguluyor.

Sanatçının uzun yıllar evli kaldığı Robert Wolders, eski eşi Hepburn'un kahvaltı menüsünün reçelli ekmek, öğle yemeği menüsünün ise bahçesinde bizzat Audrey'in yetiştirdiği sebzelerle hazırladığı makarna veya et yemeği olduğunu söyledi. Akşam yemeğinde ise tavuk çorbası veya sebze tercih eden Hepburn, yemekten sonra da muhakkak tatlı tüketiyormuş.

Dotti, annesi Hepburn'un makarna pişirmekten hiç bıkmadığını her hafta makarna rutinine sadık kaldığını anlatıyor.

 

BİR YORUM YAPIN 1

ee ne diyelim 6 yıl önce

troid bezleri ile alakali.kiminde hizli calisiyor kiminde yavas calisiyor.kimi su icse kilo aliyor.kimi tikabasa yese zayif kaliyor.

Toplam 1 beğeni