Sütlü yeşil çay diyeti nasıl yapılır? 3 günde 5 kilo verdiren sütlü  yeşil çay diyeti

Zayıflamak isteyen birçok kişinin başvurduğu yöntemlerden biri bitkisel çaylardır. Özellikle vücutta biriken ödem ve şişkinliği atmak için en etkili yöntemlerden biri olarak tanınan sütlü yeşil çay diyetiyle 3 günde 5 kilo verebilirsiniz. Peki ama nasıl? İşte en hızlı kilo verdiren sütlü çay detoksunun yapılışını ve detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

Fazla kilolarından kurtulmak isteyen birçok kişi son zamanlarda diyetisyene ya da bazı detokslara ya da diyet listelerine başvuruyor. İnternette son zamanların en çok merak edilen ve çok hızlı zayıflatan sütlü yeşil çay diyeti oldu. Diyetisyenlerinde yağ yakını hızlandırdığı için ara öğünlerde çok önerdikleri yeşil çaydan sonra şimdi de süt eklenerek iyice etkisini arttırdığı bilinmektedir. Yeşil çayın en önemli özellikleri arasında vücuttan çok kolay ödem attırarak kilo vermenizi destekler. İşte en etkili detokslardan biri sütlü yeşil çay diyeti...

Aristo diyeti: Diyet listesi ve Aristo diyeti hakkında bilinmesi gerekenler...İLİŞKİLİ HABERAristo diyeti: Diyet listesi ve Aristo diyeti hakkında bilinmesi gerekenler...

SÜTLÜ ÇAY DETOKSU NASIL YAPILIR?

Sütlü yeşil çay diyeti 3 günlük bir detoks programı olarak yapılır. Beslenme programında sütlü yeşil detoksu aynı zamanda yumurta detoksu ile birlikte yapıldığı zaman daha etkilidir.

SÜTLÜ YEŞİL ÇAY DETOKSU TARİFİ

Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı yeşil çay
  • 1,5 litre yarım yağlı süt

Yapılışı:

  • Yağ yakımında oldukça etkili olan bu çayı hazırlarken öncelikle 1, 5 litre sütün hepsini bir tencereye koyup kaynatın. 
  • Daha sonra kaynayan sütü ocaktan alın soğuması için bir kenara alın. Tencerenin kapağı kapalı olacak şekilde ılık olana kadar bekletin.
  • Süt ılık olunca içine 2 yemek kaşığı kadar yeşil çay ekleyin.
  • Ekledikten sonra tencerenin üstünü temiz bir bezle kapatın. Yaklaşık 20-25 dakika kadar dinlenmesini sağlayın.
  • Güzelce dinlendirdiğiniz detoks suyunu bir süzgeç yardımıyla süzün ve evde cam şişe varsa içine doldurup ağzını kapatın.

yeşil çay diyeti

yeşil çay diyeti

SÜTLÜ YEŞİL ÇAY DETOKSUNU ADIM ADIM UYGULMA

- İlk olarak sabah saat 10:00'da 1 su bardağı sütlü çay detoksundan içmeye başlayın. Daha sonra ikişer saat arayla 1er bardak içmeye devam edin.

  • 10:00
  • 12:00
  • 14:00
  • 16:00
  • 18:00
  • 20:00
  • 22:00

- Karışımı mutlaka saati saatine yukarıda belirtildiği içmeniz gerekiyor. 

- Ayrıca gün içerisinde mutlaka en az 3 litre su tüketmelisiniz.

- Gün içerisinde asla başka yemek yapmayın. 

- Detoksu uygularken en az 20-25 dakika yürüyüş ve ekstradan 20 dakika kadar egzersiz şeklinde spor yapın. 

- Bu hem diyet hem detoks şeklinde bilinen sütlü yeşil çay detoksunu en fazla 3 gün yapabilirsiniz. 

- 3 günün sonunda fazla olan kilolarının nasıl hızlıca yok olduğunu görebilirsiniz. 

İşte bu kadar basit...

yeşil çay sütlü detoksu nasıl yapılır

yeşil çay sütlü detoksu nasıl yapılır

YEŞİL ÇAYIN METOBOLİZMADKİ HIZLANDIRICI ETKİSİ NEDİR? 

  • Kilo vermek isteyenlerin sürekli kullandıkları yeşil çay bitkisi en çok kilo vermeye yardımcı bitkilerin başında geliyor. Metabolizmayı hızlandırıcı etkisiyle bilinen yeşil çay içerisinde kafein ve güçlü antioksidanlar bulunuyor. Bu sayede vücut ısısını arttırarak metabolizmayı oldukça hızlandırıp kilo verimi gerçekleşiyor. Buna bir de süt eklediğinizde inanılmaz etkili bir yağ yakımı gerçekleştirebilirsiniz. 
Çipura balığı nasıl ayıklanır? Çupra balığını ayıklamanın püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

Çipura balığı nasıl ayıklanır? Çupra balığını ayıklamanın püf noktaları
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 10

Esra 10 ay önce

Hiç mi bişey yemişiz ya 3 gün

Toplam 2 beğeni

nuray 1 yıl önce

bugun baladım bende 70.1 ile 3 gün sonra görüşürüz

Toplam 3 beğeni

Claire 1 yıl önce

Baska yemek yenilmiyorsa herhangi bir sivi ilede okadar kilo verilir. Sadece sut ic yine verirsin. Sadece kereviz suyu yine oyle. Mucizevi bir tarafi yok yani

Toplam 8 beğeni

Elif 1 yıl önce

Bugün başladım süt diyetine. 1 buçuk aydır evliyim çok dikkat etmedim biraz kilo aldım. 55,5 Kilo ile diyete başladım. Umarım 52 leri görebilirim. 3 gün sonunda tekrar yorum yapacağım.

Toplam 3 beğeni

Necla 1 yıl önce

3 kilo verdim ben 1 5 litreye 4 poşet sallama yeşil çay koydum

Toplam 6 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun