Yağ yakan detoks suyu

Vücudunuzu toksinlerden arındırmak için kullandığımız detoks suları, sağlıklı kilo vermenin en etkili yollarından biridir. İşte evde 4 malzemeleyle hazırlayabileceğiniz doğal detoks suyu...

Evinizdeki malzemelerle rahatça hazırlayabileceğiniz detoks suyu, sağlıklı bir şekilde zayıflamanızı sağlar. Vücuttaki ödemi söker ve şişkinliği giderir. Tatlı isteğini ve aşırı iştahı keser. Ayrıca selülitleri giderir, yağ yakar ve içerisindeki meyveler sayesinde cildi güzelleştirir. 

İşte yağ yakan detoks suyu tarifi:

Malzemeler:

-1 litre oda sıcaklığında su

-1 adet çubuk tarçın

-1 adet portakal

-1 dilim limon (isteğe bağlı)

Hazırlanışı:

Portakalı iyice yıkayıp kabuklarıyla dilimleyin. Şişenin içerisine suyu, portakalı, limonu ve tarçını ekleyin. Kapağını kapatarak sabaha kadar bekletin. Gün içerisinde tüketebilirsiniz.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0