'Bo diyet çorbası' zayıflatıyor mu? Yağ yakıcı Bo diyet çorbası ve kullananlar

Yağ yakıcı diyetler arasında popülerliği giderek artan Bo diyet çorbası, zayıflamak isteyen kadınların denemek istedikleri çorba çeşitlerinden biridir. Peki yağ yakması sebebiyle kilo verdirdiği iddia edilen Bo diyet çorbasının nasıl hazırlandığını ve gerçekten kilo verdirip verdirmeyeceğini sizler için derledik. İşte meşhur Bo diyet çorbası hakkında merak edilenler...

Kolay hazırlanması ve sindirilmesi nedeniyle katı gıdalara göre daha çok tercih edilen çorba çeşitleri, sofralardan eksik etmediğimiz yemeklerden biridir. Farklı baharat ve tatlarıyla iç ısıtan çorbalar, genelde kalorisi düşük olduğu için diyet yapan kimseler tarafından kolaylıkla tüketilebilmektedir. Diyetisyenlerin de önerdiği kalorisiz çorbalar, sağlıklı beslenmeye yardımcı olmasının yanı sıra kilo vermeyi hızlandırabilir. Vücudundaki fazlalık kilolarıyla savaşan ve ince bir bedene sahip olmak isteyen kadınların araştırarak buldukları ya da tecrübe ettikleri Bo diyet çorbasının gerçekten kilo verdirip verdirmeyeceği merak edilen konular arasındadır. Bizde kilo verdirici olarak bilinen Bo diyet çorbasının ne işe yaradığını ve etkilerini sizler için derledik.

BO DİYET ÇORBASI YAĞ YAKAR MI?

bo diyet çorbası kilo verdirir mi

bo diyet çorbası kilo verdirir mi

Sadece 54 kalorisi olduğu bilinen Bo diyet çorba, içerisinde katkı maddesi bulundurmayıp doğal özleri bulunduran bir diyet çorbadır. Düzenli içildiği takdirde karnı uzun süre tok tutan ve fazla yeme isteğini söndüren bu çorba formda kalmanızı kolay ve pratik yoldan sağlayacaktır.

Dışarıdan satın alabileceğiniz Bo diyet çorbanın paketinin içerisinde 30 tane vardır ve 1 ay kadar kullanılabilir. İlaç olmayıp gıda takviyesi vazifesi gören Bo diyet çorbanın, MSG ile yapay aroma içermediği de bilinmektedir.

BO DİYET ÇORBA NASIL YAPILIR?

Bo diyet çorba nasıl yapılır

Bo diyet çorba nasıl yapılır

Bo diyet çorbanın paketi üzerindeki yazılan talimatı okuyup ona göre çorbayı hazırlamalısınız. 1 fincan kadar kaynamış suya ambalajda bulunan hazır çorba karışımını ekleyip 2-3 dakika karıştırın. Soğutmadan karnınız aç iken günde 1 defa içilmelidir. (Öğlen, aç karnına tüketilmesi önerilir, öğle yemeği yerine kullanılması önerilir).

BO DİYET ÇORBA FİYATI180,00TL

Bo diyet çorba fiyatı

Bo diyet çorba fiyatı

BİR YORUM YAPIN 14

masal 2 yıl önce

deneyin görün 30 kilo verdim 4 ayda, ben cesaret ettim aldim , param sonuna kadar helal olsun

masal 2 yıl önce

deneyin görün 30 kilo verdim 4 ayda, ben cesaret ettim aldim , param sonuna kadar helal olsun

Elif 2 yıl önce

Merhaba hangi siteden aldınız bo diyet çorbayı bana atar mısınız linki Teşekkürler

dilek 3 yıl önce

pandemide aldığım kilolar başıma dert oldu yorumları okuyarak almaya karar vermiştim ve özellikle buradaki yorumları okudum yasemin sayfasındaki gerçekmi değilmi derken ne kaybederim diye düşündüm ve aldım ilk hafta etkisi yok gibiydi görenler zayıfladın falan diyodu tartılmadım 15. günde tartıldığımda 4 kilo gitmişti kutu bitti toplamda 9 kilo verdim inanılmaz derecede hafifledim!!! şimdi tekrar alıcam ve bende üzerime düşeni yaparak buraya yorumumu eklemek istiyorum düşünenler kararvermeye çalışanlar benim gibi yorum arayanlara mesajım olsun deneyin ve görün

Toplam 2 beğeni

sisel 4 yıl önce

genelde bu tip gıda takvilerine olumlu bakmayan hatta en ağır eleştirirdim, eşim aldı bi dene dedi, bana garip garip şeyler sorduğunda anlamalıydım kişiye uygun olup olmadığını kontrol ederek satıyorlarmış söyleyince çok şaşırdım, denedim ilk haftada zaten etkisini gösterince bayağı bayağı ACABAA mı dedim, 15. günde tartıldım 6 kilo gitmiş ben tabi şook! daha dikkatli kullanmaya devam ettim ve 32-34 günlük bir süreçte toplamda 11 kilo verdiğim, ikinci kutuyu kendim sipariş verdim sitelerinden, ikinci kutudada 6 kilo ve 61 ideal kiloma 1 kilo kala bıraktım, 2 ay gibi bir sürede 17 kilo verdim ben bu çorbayla tabii buna kimse ve ben onay vermeye vermeye yazıyorum,

Toplam 3 beğeni

Yalcin 3 yıl önce

Nerden aldınız acaba bende alacagimda ve fiyat kaca aldiniz

Toplam 0 Beğeni

gokce 3 yıl önce

merhaba gercekten verdiniz mi ben bu urune yeni basladim 3 gun oldu ve her ictikden sonra yuzumde yanma hisediyorum normal mi?

Toplam 1 Beğeni

gokce 3 yıl önce

merhaba ben de yeni basladim 3 gun oluyor ama corbayi ictikden sonra kendimi tuhaf hisediyorum ozellikle uykum geliyor ve yuzumu alev aliyor normal mi ? sizde yasadiniz mi ?

Toplam 0 Beğeni

SEVDA OZ 4 yıl önce

Nasıl satın alabiliriz veya nerde ben,kızkardeşim ve arkadaşım bu ürünü kullanįyoruz 2 haftadır. 4kilo verdim.

Toplam 5 beğeni

Aylin 4 yıl önce

Ben bir ay kullandım neden vermedim ki

Toplam 1 Beğeni

aysen 4 yıl önce

resmi web sitelerinden alın bence google yazınca cıkıyor

Toplam 0 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun