Kim Kardashian'ın vampir maskesi artık Türkiye'de!

Kim Kardashian'ın sürekli kullandığı Vampir maskesi artık Türkiye'de uygulanmaya başlandı.

Vampir maskesi, Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur'un DoctorB kliniğinde Brezilyalı Dr. Gina Moret tarafından uygulanmaya başladı.

Kim Kardashian tarafından meşhur olan ve Vampir maskesi olarak bilinen medikal uygulama, Türkiye'de ilk defa DoctorB Zorlu kliniğinde etkinliği arttırarak yapılıyor. Maske, PRP, Secret ve hastanın kendi kanıyla hazırlanan kremle bütünleştirilerek DoctorB Angels Therapy olarak uygulanıyor.

DoctorB Angels Therapy nedir?

Brezilyalı Dr. Gina Moret, "PRP için hastadan alınan kan, Secret-Altın İğne uygulaması dahilinde açılan cilt gözeneklerine maske gibi sürülüyor. Bu da kanın içindeki faydalı maddelerin anında zikretmesini sağlıyor. Sonrasında kalan PRP ile elde edilmiş kanla, evde 3 gün boyuncu kullanılacak bir sonrası krem hazırlanıyor" dedi.

Maske, vücudun kendi kendini yenileme sistemini uyarıyor. Kolajen üretimi arttırıyor; sentetik içerikli aktif ajanlar yerine, hastanın kendi kanından elde edilen ajanlarla maske hazırlanıyor. 

Maske, cildin sıkılaşması, canlanması ve form kazanmasını sağlıyor. Ameliyatsız ve izsiz gençleşme sağlayan maske, 3 seansla 2 yıla yakın kullanılıyor.

Evde lavanta özlü yüz maskesi nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Evde lavanta özlü yüz maskesi nasıl yapılır?

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0