Islak görünümlü saç nasıl yapılır?

Son zamanların trendi ıslak görünümlü saçı sizde denemek istiyor ama nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız bu haber tam size göre.

Öncelikle ıslak saç modeli her saça uygun bir modeldir. Bu modelin saçınızda iyi bir görünüme sahip olmasını istiyorsanız saçınızın dokusunu bozmamalısınız. Yani saçınızın şekli kıvırcık yada düzse öyle kalmalı. Saçınızın uzun ya da kısa olması da bu modeli yapmanıza engel değil.

Bu modeli uygulamak için ilk önce saçlarınızı yıkayın. Saçlarınızı çok ovalamadan yumuşak bir havluyla kurulayın. Saçlarınızın tamamen kurutmadan fazla ıslaklığı almanız yeterli. Daha sonra saçınızı tarayın ve kullanacağınız saç ürününü uygulayın. Bu modeli yapmak için köpük, jole ya da wax gibi ürünlere ihtiyaç duyabilirsiniz. Ama kullandığınız bu ürünlerin saç derinizle temas etmemesine çok dikkat etmelisiniz. Çünkü jole ve köpük gibi ürünler saç diplerinde hoş bir görüntü oluşturmaz. Ürünü saçınıza uyguladıktan sonra fırçasız bir tarak yardımıyla saçlarınızı geriye doğru tarayın. Eğer bu modelin yanında saçınıza şekil de vermek istiyorsanız saç kremi gibi ürünlerde kullanabilirsiniz. Saçlarınızın bir kaç saat içinde kupkuru görünmesini istemiyorsanız saç ürünlerinizi kullanmadan nemlendirici kremlerden yararlanabilirsiniz.

1 haftada 6 kilo verdiren diyet

İLİŞKİLİ HABER

1 haftada 6 kilo verdiren diyet
Demet Akalın: ‘Hülya’yı yatıra götüreyim’

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın: ‘Hülya’yı yatıra götüreyim’
Volkan Konak'ı ağlatan şarkı

İLİŞKİLİ HABER

Volkan Konak'ı ağlatan şarkı
Saçlar acıtmadan nasıl taranır?

İLİŞKİLİ HABER

Saçlar acıtmadan nasıl taranır?

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0