Evde kaş bakımı nasıl yapılır?

Yüzünüzdeki ifadeyi belirleyen kaşlarınızın evde hazırlayacağınız bakım kürleri ile daha sağlıklı görünmesini sağlayabilirsiniz. Sizler için evde kaş bakım rehberi…

Cildinize, saçlarınıza, tırnaklarınıza bakım yaparken yüzünüzün alımlı ve çekici görünmesini sağlayan kaşlarınızı ihmal etmemelisiniz. Kaşlarınıza doğru bakımlar yaparak hem gürleştirebilir hem de kusursuz görünmesini sağlayabilirsiniz.

İşte kaş problemlerine göre bakım önerileri…

- Kaş dökülmesine karşı zeytinyağı: Zeytinyağının içince bulunan bol vitamin ve mineral kaşları besler. Kaş dökülmesi sorunu ile karşı karşıya kalanların mutlaka her gün zeytinyağı ile masaj yapmaları gerekir.

- Kaşların çıkmasını sağlayan badem yağı: Genç yaştan itibaren kaşlarınızı cımbızla almaya başladıysanız, ilerleyen dönemlerde kıl kökleri küser ve tekrar çıkmaz. İncecik kalan kaşlarınızın yeniden çıkmasını sağlamak için doğal badem yağı ile fındık yağını tavada ısıtarak her gün kaşlarınıza sürmelisiniz.

- Kaşların sağlıklı ve parlak görünmesi için Hint yağı: Kaşlarınız zamanla eski parlaklığını yitirebilir. Bunun için kulak temizleme çubuğunu Hint yağına batırarak kaşlarınıza masaj yapabilirsiniz.

Naşi armudu nedir, faydaları nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Naşi armudu nedir, faydaları nelerdir?
Dekorasyonun yükselen trendi "Maskülen"

İLİŞKİLİ HABER

Dekorasyonun yükselen trendi "Maskülen"
Probiyotikler zayıflatır mı?

İLİŞKİLİ HABER

Probiyotikler zayıflatır mı?
Doğal makyajda kullanılan jel ürünler

İLİŞKİLİ HABER

Doğal makyajda kullanılan jel ürünler
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0