Probiyotikler zayıflatır mı?

Probiyotik gıdalar sayesinde sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsiniz. İşte fermente edilmiş gıdalar sayesinde kilo vermenin yolu...

Vücudu zararlı bakterilerden koruyan, bağışıklığı güçlendiren ve sindirim sistemini düzenleyen bakterilere probiyotik denir. Genelde antibiyotik kullanımına bağlı oluşan ishali durdurmak ve sindirim sistemini güçlendirmek için kısa süreli kullanılan probiyotikler, doğal olarak fermente edilmiş süt ve süt ürünlerinde bulunur.

KİLO ALMAYI ENGELLİYOR

Son zamanlarda yapılan araştırmalar, probiyotiğin diyete ek olarak tüketildiğinde kilo vermeyi desteklediğini ortaya koyuyor. Probiyotik içeren besinler, kalori yakmayı hızlandırıyor. Ayrıca verilen kiloları koruyarak yağın vücutta depolanmasını engelliyor. Sizde yoğurt, süt ve kefir gibi probiyotik besinleri tüketerek kolay bir şekilde kilolarınızdan kurtulabilirsiniz.

Naşi armudu nedir, faydaları nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Naşi armudu nedir, faydaları nelerdir?
Evde kaş bakımı nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Evde kaş bakımı nasıl yapılır?
Dekorasyonun yükselen trendi "Maskülen"

İLİŞKİLİ HABER

Dekorasyonun yükselen trendi "Maskülen"
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0