Dudak şekline göre ruj sürme teknikleri

İnce görünen dudaklarınızı ruj sürme tekniklerini kullanarak dolgunlaştırabilirsiniz. İşte dudak şekline göre ruj sürme teknikleri…

Güzel, kusursuz ve dolgun dudaklara sahip olmak sandığınız kadar zor değil. Birkaç pratik bilgi ve dudaklarınızın şeklini tanıyarak kolayca istediğiniz dudaklara kavuşabilirsiniz. Sizler için dudak şekline göre ruj sürme tekniklerini araştırdık.

Normal dudaklar: En kolay ruj sürme tekniği olan dudaklardır. Keskin çizgiler olmadan ‘gelişi güzel’ dudak kenarlarınızdan kalem ile geçerek güzel bir görüntü elde edebilirsiniz.

Düşük dudaklar: Üst dudağın alt dudağın üstüne doğru düşen dudaklardır. Dolayısıyla alt dudak ince üst dudak daha dolgun görünür. Bu eşitsizliği dengelemek için dudaklarınızın çevresine kapatıcı uygulayın. Daha sonra dudak köşelerini kelam ile çizip mat bir ruj ile tüm dudağınızı renklendirin. Pastel tonlar size bu konuda kurtarıcınız olabilir.

Kalın dudaklar: Kalın dudakların kalem ile kontür yapılmasına ihtiyaç yoktur. Taşırmadan her ruju kolayca uygulayabilirsiniz. Çok parlak ve aşırı renkli rujlar kullanmaktan kaçınmalısınız.

İnce dudaklar: Ruj sürerken en çok zorluk yaşayan ince dudaklı kadınlar, mutlaka kontür tekniğini kullanmalısınız. Biraz dışarıya taşırarak kalem sürün. Ardından toz pudra ile dudaklarınızın üzerinden geçin. Son olarak hafif parlak bir ruj ile yine taşırarak dudaklarınızın tamamına uygulayın.

İşte bu kadar!

Parlak kıyafetlerle kombin önerisi

İLİŞKİLİ HABER

Parlak kıyafetlerle kombin önerisi
Evde çamaşır deterjanı nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Evde çamaşır deterjanı nasıl yapılır?
Esmerlere özel makyaj önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Esmerlere özel makyaj önerileri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0