Hamiyet Akpınar'dan makyaj tüyoları

Kusursuz makyaj denilince ilk akla gelen isimlerden olan Hamiyet Akpınar, makyaj yaparken dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında bilgi verdi. İşte Hamiyet Akpınar'dan makyaj tüyoları...

- Yağlı bir cilde sahip olan Hamiyet Akpınar, Kiehl's markasına ait yağlı ciltlere özel kil serisinde bulunan yüz yıkama jelini kullanıyor. Önce serum ile gözeneklerin açılmasını sağlayan Akpınar, ardından cildine nemlendiricisini uyguluyor. Son olarak göz bakım kremini de uygulayarak günlük bakım rutinini tamamladığını söylüyor. .

- Cildinin her zaman canlı ve sağlıklı görünmesi için Benefit markasının hem allık hem de ruj olarak uygulanabilen "Benitit" ürününü kullanıyor.

- Bazı günlerde yüzündeki şişliği ve yorgun görünümü gidermek için buz kompresi yöntemini uyguluyor. Çekimlerinde de sık sık kullandığı bu yöntemi; buzları poşete koyup ardından poşeti peçeteye sararak yüzünde gezdiriyor.

Bensu Soral ve Hakan Baş ile nişanlandı

İLİŞKİLİ HABER

Bensu Soral ve Hakan Baş ile nişanlandı
Gökçe Akyıldız anne oldu

İLİŞKİLİ HABER

Gökçe Akyıldız anne oldu
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0