Doğal yöntemlerle cilt nasıl beyazlatılır? Cilt beyazlatmak için hazırlanan cilt maskeleri

Cildinizde yorgunluktan veya aşırı kafein tüketiminden dolayı oluşan lekeleri beyazlatma maskeleri ile kısa sürede giderebilirsiniz. Sizler için doğal yöntemlerle yapılan cilt beyazlatma maskelerini araştırdık. İşte birbirinden farklı cilt beyazlatma maskeleri...

Kötü hava koşulları, sigara kullanımı gibi nedenler cildin renk dengesini değiştirebilir. Örneğin aşırı sigara kullanımı gözaltı morluklarının artmasına ve ciltte lekeler oluşmasına sebep olur. Bu tür durumlarla karşı karşıya kalan birçok insan cilt beyazlatma yöntemlerine başvururlar. Doğal ilaçlar, amaçladığınız hafifletme derecesini sunmamaktadır. Ancak maske biçimindeki doğal ve alışılmamış beyazlatıcılar cildinizin tonunu bile düzleştirir. Kullandığınız maske türüne bakılmaksızın yalnızca doğru yönteme uymanız gerekir.  Kimyasallara başvurmadan cilt beyazlatma yöntemleri nelerdir diye merak ediyorsanız sizin için araştırdığımız önerilere göz atabilirsiniz. Sizde oluşan bu renk değişimini evde bulunan malzemeler ile cildinizin beyazlamasını sağlayabilirsiniz. 

En iyi ve en etkili cildi soyan ve yenileyen eczanedeki kremler 2023İLİŞKİLİ HABEREn iyi ve en etkili cildi soyan ve yenileyen eczanedeki kremler 2023

cilt beyazlatma

cilt beyazlatma

CİLTTEKİ RENK EŞİTSİZLİĞİNİN NEDENLERİ NELER?

  • Cildinizde meydana gelen koyu lekelerin nedenleri genellikle, sigara, aşırı kahve ve kafein içeren ürünlerin tüketilmesi, güneş koruyucu kullanmamak, aşırı stres, yanlış kozmetik ürünlerinin kullanımı gibi bir takım hatalar ciltte koyu lekeleri beraberinde getiriyor. Genellikle bu problemleri yaşayan insanlar cilt beyazlatma yöntemlerine başvuruyorlar.
     
  • Ara ten rengine ve esmer ten rengine sahip olan insanlarda beyaz ten rengine olan hayranlıkları yüzünden cilt beyazlatma yöntemlerine başvuruyorlar. Bu nedenlerden dolayı cilt beyazlatma alanında bir sürü pazar oluşmuş, bu alanda bir sürü kozmetik ürünler ve çeşitli ilaçlar üretilmiş.

EN DOĞAL CİLT BEYAZLATMA İŞLEMLERİ

  • - Tam buğday unu ve domates maskesi

2 kaşık tam buğday unu ile 2 kaşık domates suyunu bir kasede karıştırıp, cildinize uygulayın. 15 dakika bekledikten sonra yüzünüzü yıkayın. Haftada 1 defa düzenli bir şekilde uyguladığınızda değişimi fark edeceksiniz.

  • - Pirinç unu maskesi

pirinç maskesi

pirinç maskesi

4 çay kaşığı pirinç unuyla yarım çay bardağı suyu karıştırın. Lekelerin olduğu bölgeye fırça yardımıyla sürün. 5 dakika kurumasını bekleyin. Ardından ılık su ile temizleyin. Bu maske aynı zamanda cildinizin ihtiyacı olan nemi de karşılar.

Haftada 2 defa uygulayabilirsiniz.

Koreli kadınların cilt bakım sırları neler? Koreli kadınların güzellik sırlarıİLİŞKİLİ HABERKoreli kadınların cilt bakım sırları neler? Koreli kadınların güzellik sırları

  • - Limon suyu ve salatalık maskesi

1 tatlı kaşığı limon suyu ile 1 tatlı kaşığı salatalık suyunu karıştırıp, tüm yüzünüze eşit miktarda olacak şekilde sürün. 15 dakika bekledikten sonra normal su ile temizleyebilirsiniz.

Günahlar kaç yaşında yazılmaya başlanır? Çocukların günahı kime yazılır?

İLİŞKİLİ HABER

Günahlar kaç yaşında yazılmaya başlanır? Çocukların günahı kime yazılır?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0