İnce telli saçlar nasıl hacimli gözükür?

İnce telli saçların hacimsiz ve cansız görünmesi her kadının korkulu rüyasıdır. Evde saç bakımı yaparken dikkat edeceğiniz birkaç püf nokta ile bu durumu tersine çevirebilirsiniz. İşte evde ince telli saçları olduğundan daha hacimli ve dolgun göstermenin yolları...

İnce telli saçlara sahip olan kişilerin genelde saçlarının hacimli ve dolgun olmamasından şikayetçi olduğu bilinir. Ve bu durumdan kurtulmak için saç bakım ürünleri kullanarak saçlarını hacimli göstermek isterler. Aslında bazı ufak noktalara dikkat edildiği zaman ince telli saçların da olduğundan daha hacimli ve dolgun görünebileceği bir gerçektir. İşte ince telli saçları daha dolgun ve hacimli göstermenin yolları...

- Saçlarınızı hafif nemlendirip başınızı öne doğru eğin ve tersten kurutma işlemi yapın. Bu şekilde saçlarınızı kurutursanız saç dipleriniz havalanacak ve onlara extra hacim kazandıracaktır.

- Saç kremleri saçların açılmasını sağladığı için şampuandan sonra kullanılıyor ama saç kremleri saçı ağırlaştırarak sönük bir görünüm kazandırıyor. Saçlarınızın sönük olmaması için; duşta önce saç kremini kullanın ve saçlarınızın açılmasını sağlayın, ardından şampuanla saç kreminin verdiği etkiyi yok edin.

- Saç kesimi saçların dolgun görünümü için oldukça önemli rol oynuyor. Saçınızı katlı bir kesim ile kestirerek fön ile saçlarınıza hacim kazandırabilirsiniz.

- Doku verici spreyler ile saçlarınızı hareketlendirebilir ve yoğun bir görüntüye kavuşabilirsiniz.

- Saçlarınızı her zaman ayırdığınız gibi ayırmak yerine farklı bir şekilde ayırın. Çünkü saçlar zamanla ayırma şekline alışır ve hacmini kaybeder.

Hafta sonu diyeti nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Hafta sonu diyeti nasıl yapılır?
Kim Kardashian’ın saçlarının sırrı

İLİŞKİLİ HABER

Kim Kardashian’ın saçlarının sırrı
En trend orta boy saç modelleri

İLİŞKİLİ HABER

En trend orta boy saç modelleri

BİR YORUM YAPIN 1

hacer 5 yıl önce

Kendimden biliyorum ince telli saçları şekillendirmek çok zor oluyor heleki hacimli göstermek nerdeyse imkansız oluyordu şimdi çözdüm ama patentli keratin kullanıyorum saçlarım artık hacimli ve canlı görünüyor.