2018 sezonun en yeni güzellik ürünleri

Bahar sezonunun yaklaşmasıyla makyaj tutkunlarının heyecanla beklediği güzellik ürünleri piyasada yerini almaya başladı. Sizler için sezonun en yeni güzellik ürünlerini araştırdık. İşte 2018 sezonun en yeni güzellik ürünleri...

Her geçen gün çeşitlenen kozmetik ürünlerine bu yıl birbirinden ışıltılı formüller ve renkli ambalajlarıyla eklendi. Durum böyle olunca dünyaca ünlü markalar da trendlere ve sezona uyum sağlamak için sık sık yeni ürünler çıkarıyor. Şimdilerde 2018'in yaklaşan bahar ayları için hazırlanan koleksiyonları sizler için inceledik.

İşte sezonun en yeni güzellik ürünleri...

- KKW Beauty Concealer Kit / 318,68 TL

Kim Kardashian West'in 5 parçadan oluşan bu koleksiyonu yeni bir trendin habercisi. Bu koleksiyonda yer alan ürünlerin hafif yapıda olmasıyla kolayca dağılabilen ve nude tonlarında olan ambalajlarıyla da makyaj tutkunları çok beğenecek.

- Marc Jacobs Shameless Youthful-Look 24H Foundation / 183,25 TL

Marc Jacobs, her daim genç görünmeyi seven kadınlar için 24 saat kalıcı bir fondötene imza attı. Deneyenler tarafından orta düzeyde kapatıcılığı olduğu söyleniyor. Aynı zamanda 25 faktörlü güneş koruyucu da içeriyor.

- Benefit The POREfessional Pearl Primer / 123,00 TL

Makyaj bazı denilince ilk akla gelen isimlerden olan Benefit, cildin parlak ve pürüzsüz görünmesini sağlayan yeni formülasyonlu bir baz daha çıkardı. %91 gözeneklerin görünümünü en aza indiren bu ürün aynı zamanda makyajın uzun süre kalıcı olmasına yardımcı oluyor.

- Bobbi Brown Capri Nudes Eye Shadow Palette / 298,00 TL

 

Göz kamaştıran bu palet Bobbi Brown markasına ait. Tozutmayan ve soft  bir görünüm oluşmasını sağlayan palet zengin pigmentasyon içeriyor.

- Benefit BADgal BANG! Volumizing Mascara / 165,00 TL

Geçtiğimiz hafta tanıtımı düzenlenen Benefit markasının BADgal maskarası, kirpiklere yoğun hacim verdiği ve tek tek ayırarak uzun görünmesini sağladığı söyleniyor. İçinde bulunan aero-parçacıklar sayesinde kat kat uygulandığında topaklanma yapmadığı markanın vaadeleri arasında yer alıyor.

- Origins Original Skin™ Pore Perfecting Cooling Primer with Willowherb 127,00 TL

Yağlı cilde sahip olanlara Origins'ten müjde var. Gün boyu cildin yağ dengesini sağlayan aynı zamanda da pürüzsüz görünüm kazandıran bir ürünü piyasaya sürdü. Pore Perfecting Cooling Primer with Willowherb adında olan bu ürünün asıl amacı makyaj öncesi primer olarak kullanılmasıdır.Kokusu ve kadife yapısıyla da kullananlar tarafından oldukça beğenildi.

Uygun fiyatlı en iyi 4 aydınlatıcı

İLİŞKİLİ HABER

Uygun fiyatlı en iyi 4 aydınlatıcı
Kaş doldururken nelere dikkat edilmeli?

İLİŞKİLİ HABER

Kaş doldururken nelere dikkat edilmeli?
Doğru fondöten nasıl seçilir?

İLİŞKİLİ HABER

Doğru fondöten nasıl seçilir?
En trend orta boy saç modelleri

İLİŞKİLİ HABER

En trend orta boy saç modelleri
Küpe seçerken dikkat edilmesi gerekenler

İLİŞKİLİ HABER

Küpe seçerken dikkat edilmesi gerekenler
Victoria's Secret modellerinin bakım sırları

İLİŞKİLİ HABER

Victoria's Secret modellerinin bakım sırları
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0