Kaş doldururken nelere dikkat edilmeli?

Kaşlarımız ifade ve bakışlarımızı etkileyen en önemli unsurdur. Kaşların yanlış alınması, seyrek olması gibi durumlarda kaşlarımızı doldurarak istediğimiz şekle getirebiliyoruz. Peki, "kaşlarımızı doldururken yaptığımız hatalar nelerdir?", "Doğal görünümlü kaş doldurma için neler yapmalıyız?" işte cevabı...

Birçok kaş ürünü kullanımı ile kaşlarınızın doğal görünümünü bozabilir yapay bir görüntü ortaya çıkmasına sebep olabilirsiniz. Kaşlarınızı doldurmak için öncelikle ne istediğinizi bilmeniz gerekir. Seyrek olan yerleri doldurmak için ayrı, belli bir alanı doldurmak için ayrı, dolgun bir kaş görüntüsü için apayrı kaş ürünleri kullanmanız gerekmektedir. İşte kaş doldururken dikkat etmeniz gerekenler...

- Eğer kaşınızın seyrek kısımlarını doldurmak istiyorsanız kaş farı, kaş boyama işlemine biraz eliniz yatkın ise ve belli bir alanı doldurmak istiyorsanız kaş kalemi, daha dolgun ve belirgin kaşlar için kaş pomadı kullanmanız daha iyi sonuçlar almanızı sağlayacaktır.

- Kaşlarınızı boyamak için aldığınız ürünün kaş renginizin bir ton açığı olması, hem daha doğal bir kaş görüntüsüne kavuşmasınızı sağlar, hem de hata yaptığınız an düzeltmek için fazla uğraşmanıza gerek kalmaz.

- Kaş kemiğinize aydınlatıcı sürerek belirginleştirmek istiyorsanız aydınlatıcıyı doğru kullanmanız gerekir. Aydınlatıcıyı çok az miktarda uygulayın, eğer concealer kapatıcı ile bölgeyi aydınlatmak istiyorsanız ten renginizin bir iki ton açığını kullanmak daha iyi sonuç verecektir.

- Kaşlarınızı doldururken gereğinden fazla ürünü kullanıyorsanız bunu yapmaktan vazgeçin, çünkü gereğinden fazla kullanılan ürünler kaşlarda kendini çok belli ediyor ve yapay bir görünüm kazandırıyor. Tüm kaşınızı doldurmak yerine seyrek olan yerleri doldurarak daha doğal bir görünüm sağlayabilirsiniz. 

- Kaşınızı fazla doldurduğunuzu düşünüyorsanız bir kaş fırçası ya da diş fırçası yardımıyla kaşlarınızı tarayarak fazla ürünü silebilirsiniz.

Doğru fondöten nasıl seçilir?

İLİŞKİLİ HABER

Doğru fondöten nasıl seçilir?
2018 sezonun en yeni güzellik ürünleri

İLİŞKİLİ HABER

2018 sezonun en yeni güzellik ürünleri
Güzellikle ilgili bilinen efsaneler

İLİŞKİLİ HABER

Güzellikle ilgili bilinen efsaneler
Anastasia Beverly Hills- Subculture incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

Anastasia Beverly Hills- Subculture incelemesi

BİR YORUM YAPIN 0