L'oreal Nem Terapisi Aloe Vera Suyu ne işe yarar? L'oreal Nem Terapisi Aloe Vera Suyu kullanımı

Cilt bakım ürünlerinde popüler olan L'oreal Paris kozmetik markasının yeni çıkardığı 'Nem Terapisi Aloe Vera Suyu' ürününü sizler için inceledik. İşte L'oreal Nem Terapisi Aloe Vera Suyu ürün incelemesi...

Son dönemde arka arkaya çıkardığı ürünlerle kozmetik dünyasını alt üst eden L'oreal Paris, geçtiğimiz günlerde çok konuşulacak bir ürüne daha imza attı. L'Oréal Paris Nem Terapisi Aloe Vera Suyu, likit formda bir nemlendirici. Adından da anlaşıldığı üzere cildimiz için harika bir doğal nem kaynağı olan Aloe Vera suyu içeriyor. Hepimizin bildiği gibi bu popüler içerik cilde yoğun şekilde nem veriyor. Ayrıca Hyaluronik Asit, ağırlığının tam 1000 katı kadar su tutma özelliğine sahip.  İçerisinde yoğun miktarda bulunan Aloe Vera sayesinde cildin ihtiyacı olan nemi karşıladığı vaad edilen 'Loreal Paris nem terapisi Aloe Vera suyu' ürünü sizler için detaylı bir şekilde inceledik.

Aloe Vera nedir ve Aloe Vera cilde faydaları nelerdir? Aloe Vera cilde nasıl sürülür?İLİŞKİLİ HABERAloe Vera nedir ve Aloe Vera cilde faydaları nelerdir? Aloe Vera cilde nasıl sürülür?
İşte Loreal Paris nem terapisi Aloe Vera suyu incelemesi:

 

- Klasik Loreal True Match fondöten şişesinin büyük versiyonu olarak piyasaya sürüldü.

- Ürünün üç farklı seçeneği bulunuyor. Kuru ve Hassas Ciltler, Normalden Kuruya Ciltler ve Normalden Karmaya Ciltler.

- Ürünün miktarı 70 ml. 

Güneş yanığı nasıl geçer? Deniz sonrası yanıklar için kolay çözümlerİLİŞKİLİ HABERGüneş yanığı nasıl geçer? Deniz sonrası yanıklar için kolay çözümler

- Özellikle makyaj bazı olarak kullanıldığında muhteşem sonuçlar elde etmenizi hatta fondötenin pürüzsüz bir şekilde görünmesini sağlıyor. Ürünün bir diğer güzel özelliği ise içerisinde bulunan parfüm esansı. Sürüldükten saatler sonra bile çiçeksi kokusu gitmiyor.

- Ürünün ambalajında 72 saate kadar kalıcı olduğu söyleniyor. Tüm makyajınızı temizledikten sonra yüzünüze ve boynunuza iyice yedirin. 

- Ürünün raf fiyatı 44,95 TL ama indirim zamanlarında 22,90 TL'ye alabilirsiniz.

L'ORÉAL PARİS NEM TERAPİSİ ALOE VERA SUYU KİMLER İÇİN UYGUNDUR?

Normalden kuruya, normalden karmaya dönük ciltlere özel seçenekler dışında hassas ve kuru ciltler için de bir L'Oréal Paris Nem Terapisi Aloe Vera Suyu bulunuyor.  Normal ve karma ciltlerde, hava kirliliği, UV ışınları ve cildi aşırı temizleme gibi dış etkenler cildin nem bariyerine zarar vererek nem kaybına, yağ üretiminde artışa neden olabiliyor. Bu nedenle cildimiz yağlı görünmeye başlayabiliyor. Bu su bazlı nemlendirici ise yağdan dolayı oluşan parlak görünümünü azaltmaya yardımcı olurken, cildin ihtiyaç duyduğu kadar nem desteği sağlıyor. 

Canan Karatay açıkladı! Dürüm çiğ köfte kilo aldırır mı? Lavaşlı Çiğköfte kalorisi

İLİŞKİLİ HABER

Canan Karatay açıkladı! Dürüm çiğ köfte kilo aldırır mı? Lavaşlı Çiğköfte kalorisi
Cep telefonlarınız için en şık kılıf modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Cep telefonlarınız için en şık kılıf modelleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

akasya 5 yıl önce

çok harika bir ürün tanıtım için teşekkürler