Alındaki kırışıklıklar nasıl geçer?

Alındaki kırışıklıklar nasıl geçer? Alındaki kırışıklıkları geçirmek için doğal yöntemler nelerdir? Alındaki kırışıklıkları geçirmek için bitkisel çözümler var mıdır? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için araştırdık. İşte alındaki kırışıklıklar hakkında bilmeniz gereken her şey...

Yaşlanmanın yanı sıra stres ve yorgunluk gibi sebepler ile de kendini belli eden alın kırışıklıkları, genç yaşta bile oluşarak can sıkıcı bir görüntü sağlayabilir. Sizler için alın kırışıklıklarını giderecek doğal yöntemleri araştırdık. İşte alın kırışıklıklarından kurtulmanız için birkaç maske tarfi

1- YEŞİL ELMA MUCİZESİ

MALZEMELER:
- Yarım yeşil elma,
- 5 adet üzüm,
- 3 yemek kaşığı aloe vera

UYGULANIŞI:
Tüm malzemeleri macun kıvamına gelinceye kadar blenderdan geçirin. Oluşan maskeyi alnınızda kırışıklık olan bölgelere uygulayın. 40 dakika boyunca maskenin etki etmesini bekleyin, sürenin sonunda soğuk su ile maskeyi sürdüğünüz bölgeyi durulayın. Bu maskeyi hafta da iki ya da üç kez uygulayabilirsiniz. 

2- ZEYTİNYAĞI İLE GELEN GENÇLİK

MALZEMELER:
- 2 yemek kaşığı vazelin,
- 1 yemek kaşığı bal,
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı 

UYGULANIŞI:
Bir cezvenin içinde vazelini eritene kadar karıştırın. Vazelin eridikten sonra diğer malzemeleri içine atıp iyice karıştırın. Oluşan karışımı bir krem kutusuna koyup, katılaşıncaya kadar bekletin. Hazırlamış olduğunuz bu karışımı gece yatmadan önce cildinize masaj yaparak uygulayın ve bu şekilde uyuyun. Her akşam kullanabileceğiniz bu krem, içeriğindeki malzemeler sayesinde cildinizi yeterince nemlendirecek kırışıklıklarınızın zamanla azalmasına yardımcı olacaktır.

3- GÜL SUYU VE SÜT 

MALZEMELER:
- 2 yemek kaşığı hint yağı, 
- 2 yemek kaşığı gül suyu,
- 3 yemek kaşığı süt

UYGULANIŞI:
Tüm malzemeleri bir kabın içerisinde iyice karıştırın. Ardından bir pamuk yardımıyla oluşan karışımı kırışıklık olan bölgeye sürün ve 15 dakika boyunca bekletin. 15 dakikanın sonunda yüzünüzü durulayın ve her gece yatmadan önce bu işlemi uygulayın. 

Kilin saça faydaları nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Kilin saça faydaları nelerdir?
Ombre kirpik akımı nedir ve nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Ombre kirpik akımı nedir ve nasıl yapılır?
Modanın son gözdesi: Hasır çanta trendi

İLİŞKİLİ HABER

Modanın son gözdesi: Hasır çanta trendi
Gözenekler nasıl sıkılaşır?

İLİŞKİLİ HABER

Gözenekler nasıl sıkılaşır?

BİR YORUM YAPIN 0