Bee Beauty Sleep Mask inceleme

Son zamanların en çok aranan ve uygun fiyatlı maskeler arasında en iyi nemlendirme özelliğine sahip olduğu söylenen Bee Beauty markasının gece maskesini sizler için inceledik. İşte Bee Beauty Sleep Mask ürün incelemesi...

Gece cilt bakımı rutininizi değiştirmeye var mısınız? Bee Beauty Sleep Mask sayesinde, tüm gece bakımınızı tek bir ürünle yapabilirsiniz. Son zamanların en çok tercih edilen ve uygun fiyatıyla satış rekorları kıran Bee Beauty markasının "Sleep Mask" ürününü sizler için detaylı bir şekilde inceledik.

İşte Bee Beauty Sleep Mask ürün incelemesi:

Bee Beauty markasına ait bu maskenin üzerinde önemle vurgulanmış olan özelliği, cildin ihtiyacı olan nemi ilk denemede karşılamasıdır. Deneyen bir çok kişi ilk uygulamada muhteşem sonuçlar elde ettiğini ve cildinin pamuk gibi yumuşacık olduğunu söylemiş. 

Maskenin içeriğinde bulunan  Shea yağı, Baobab ve süper hyalorun; tahrişleri yatıştırmaya, cildin yağ bariyerini onarmaya yardımcı oluyor. Ayrıca arzu edilen nem seviyesini ve cilt sıkılığının korunmasını sağlar.

Bee Beauty Sleep Mask, cildin üst tabakasındaki ölü deriyi alarak daha canlı bir cilt ortaya çıkarıyor.

Üstelik Gratis'in üretmiş olduğu bu maskenin fiyatı da çok uygun. 10 kullanımlık maskenin fiyatı sadece 8,90 TL.

Makyajda çığır açan en yeni güzellik ürünleri

İLİŞKİLİ HABER

Makyajda çığır açan en yeni güzellik ürünleri
Hızlı yaşlandığınızı gösteren işaretler nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Hızlı yaşlandığınızı gösteren işaretler nelerdir?
2018 Kına gecesi kıyafetleri nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

2018 Kına gecesi kıyafetleri nelerdir?
Maybelline Master Blush allık paleti incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

Maybelline Master Blush allık paleti incelemesi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0